او میگوید در بارسا بهتر میتوانست بازی کند.داوید ویا میگوید در بارسلونا عملکرد بهتری نسبت به رئال مادرید دارد.او میگوید پپ گواردیولا بینهایت به او کمک کرده تا او نفر جلوی خطرناکترین خط حمله دنیا باشد... او میگوید در بارسا بهتر میتوانست بازی کند.داوید ویا میگوید در بارسلونا عملکرد بهتری نسبت به رئال مادرید دارد.او میگوید پپ گواردیولا بینهایت به او کمک کرده تا او نفر جلوی خطرناکترین خط حمله دنیا باشد.این گلزن برتر یورو 2008 در مصاحبه با بارسا تیوی گفت: به سه دلیل به بارسلونا آمدم. یکی این که دوستان بسیار زیادی اینجا دارم، دو این که گواردیولا بسیار میخواست به اینجا بیایم، و سه این که همیشه فکر میکردم سبک بازی و تفکر من بیشتر به بارسلونا میخورد تا به رئال مادرید.او پس از شروعی نه چندان خوب، حالا دارد گلهای پیاپی میزند و طرفداران را جذب میکند. «الگواخه» از همتیمیهایش تشکر کرده که باعث شدند او به سرعت در تیم جا بیفتد.او میگوید:گواردیولا یکی از افراد اصلی بود. او بود که به والنسیا آمد و من را خریداری کرد. او درباره من بسیار صبور بوده است.همه اینجا بسیار به من کمک کردهاند. چیزی که بیش از همه شگفتزدهام میکند همبستگی تیم است. هر روز، هر کاری را با هم انجام میدهیم: تمرین، خوردن، هر چیزی. اما مهمترین نکته این است که هیچ چیزی مانند این نیست که شب را در منزل، کنار همسر و دخترانم باشم.ویا در 36 بازی در این فصل 21 گل زده و 9 پاس گل داده و امیدوار است که تیمش را به سهگانه برساند.