• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حرف دل

South Boy

متخصص بخش فوتبال
[h=5]امروز تو مترو زن نسبتا جوونی و دیدم که داشت لباس زیر می فروخت یکی از خانمهای مسافر با بی احترامی اون و هل داد و بلند داد زد که :
زنیکه حالا تو این جا تنگی اومدی تو گوش ما داد می زنی لباس زیر 2 تومن ...
زنِ جوون جواب نداد ...........
اما مسافر ول کن نبود....!
یهو انگار که بغضش بترکه و از این حرفا خسته شده باشه گفت:"چیه؟دارم نونمو از راهِ حلال در میارم ؟خوبه برم تو خیابون و شوهر تو و بقیه رو از راه به در کنم تا خرجم درآد...
.
یه سکوتِ سنگین تو مترو ...بعد زن پیاده شد ......
.
تورو به خدا به کسایی که دست فروشی می کنن مخصوصاً خانومااحترام بذارید اونا ارزششون از خیلی آدمای دیگه بیشتـــــره

سلامتی همه اونایی که تن به تن فروشی نمیدن.

4854_811.jpg

4855_166.jpg

4856_968.jpg

4857_697.jpg

4858_714.jpg

4859_345.jpg

4860_139.jpg

4861_987.jpg

4862_868.jpg

4863_223.jpg

4864_442.jpg

4865_531.jpg

4866_644.jpg

4867_953.jpg

4868_859.jpg

4869_862.jpg

4870_178.jpg

متاسفانه به جای کمک به همچین ادمایی تو کشور ما حتی (شهرداری)اجناسشونم میگیره و به عنوان مجرم میگرنشون .

baroon

متخصص بخش ادبیات

اتفاقاً امروز یکی از خانومای محترم! خیلی محترم! که فکر می کرد با حرفاش داره تشخص به خودش می ده دوتا خانوم روستایی دست فروش رو به اصطلاح خفت کرده بود و انقدر گفت و گفت که من به جای اون بندگان خدا داشتم منفجر می شدم. خیلی ساده حرف می زنیم بعضیامون. یه طوری راهکار به این دست فروش های نگون بخت می داد که خود من حیرت کردم توی درک پایین ایشون. شاید حدود 20 دقیقه که من اونجا بودم با صدای نسبتاً بلند داشت سخنرانی می کرد و...
جالب این بود که همه تأییدش می کردن و منی هم که حرص خوردم ساکت نگاه کردم! کار همه مون قشنگ بود!
:ناراحت:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
آدم فقیر (از نظر مادی) چقدر باید زجر بکشه و فقیر (از نظر فرهنگی و معنوی) تا کی می خواد زجر بده!

نفس91

کاربر ويژه
شنیدید که میگن : اونی که گریه می کنه ؛
یه درد داره اما ....
اونی که میخنده هزار تا ؟!
من میگم : اونی که میخنده هزار تا درد داره ،
ولی اونی که گریه میکنه به هزار تا از دردهاش خندیده !
اما جلوی یکیشون بدجوری کم آورده … !!!

خدا بعضی از آدما رو به حال خودشون گذاشته و آدمای بی تفاوت ..و سنگدل .. کج اندیش نمونه بارزش هستند
خدا نزار دلما هم انقدر سیا بشه درد مردم حس نکنیم

South Boy

متخصص بخش فوتبال

اتفاقاً امروز یکی از خانومای محترم! خیلی محترم! که فکر می کرد با حرفاش داره تشخص به خودش می ده دوتا خانوم روستایی دست فروش رو به اصطلاح خفت کرده بود و انقدر گفت و گفت که من به جای اون بندگان خدا داشتم منفجر می شدم. خیلی ساده حرف می زنیم بعضیامون. یه طوری راهکار به این دست فروش های نگون بخت می داد که خود من حیرت کردم توی درک پایین ایشون. شاید حدود 20 دقیقه که من اونجا بودم با صدای نسبتاً بلند داشت سخنرانی می کرد و...
جالب این بود که همه تأییدش می کردن و منی هم که حرص خوردم ساکت نگاه کردم! کار همه مون قشنگ بود!
:ناراحت:

متاسفانه بله.
بعضیا خودشونو خیلی تیز و باهوش میدونند به حساب.
اگر به جای سخنرانی کردن خود را جای اون زن قرار بدیم خوبه.متاسفانه و صد افسوس به جای گرفتن دست زیر دستان غرور بر ما حاکم هست.
ساده زیستن رو بیشتر میپسندم چون ساده هستی.

پاینده باد آنکه تن نمی فروشد.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
اعصابم خورد میشه از دست مردم بی فکر که فقط بلدن دهنشونو باز کنند و عقلشون آکبند می مونه:21:
یادمه یه بار توی نت عکسی از یک خانمی گذاشته بودند که 4 تا بچه هم قد خیلی خیلی کوچولو همراش بود.. به دست هر کدوم از بچه ها یک بند بود که سر دیگر بند دست خانومه بود.
چقدر زیرش این روشنفکران کامنت گذاشته بودند و به اون خانم توهین می کردند که چقدر کار زشتی کرده.. بچه که حیوون نیست!!:تعجب:

یعنی یک لحظه به این فکر نکرده بودند که نگهداری چهار قلو چقدر مشکل می تونه باشه و وقتی این خانم دست تنها با چهار تا بچه خیلی کوچیک بیرون می ره جز این چه چاره ای می تونه داشته باشه! خب فردا که بچه رفت زیر ماشین حرفای روشنفکرانه این جماعت به چه دردش می خوره!:قاطی::قاطی::قاطی:

برگشته خیلی راحت میگه پرستار رو برای این جور وقتا گذاشتن!! آخه عقل کل پرستار حقوق می خواد! تو می دی؟!!

بالا