• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حرف های پویول / میلان تیم دوم من است؛اگر از بارسا می رفتم، مقصد بعدی ام میلان بود

South Boy

متخصص بخش فوتبال
کارلس پویول مدافع باتجربه بارسلونا در صحبت هایی به تمجید از میلان پرداخته و اعلام کرده که میلان تیم دومش است و همیشه دوست دارد تا شاهد برد میلان باشد؛ البته به جز امشب. با این وجود پویول یادآوری کرده که می خواهد فوتبالش را در بارسلونا به پایان ببرد. او در کنفرانسی خبری پیش از رویارویی تیمش مقابل میلان در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا که امشب در سن سیرو برگزار می شود شرکت کرده و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شده. متن صحبت های پویول به گزارش آ.اس را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم که در اینجا می توانید بخش دوم این صحبت ها را مطالعه کنید:
*تمجید از میلان: میلان تیمی است که واقعا ازآن خوشم می آید. میلان تیم دومم من است. باید در بازی امشب کاملا آماده و گوش به زنگ باشیم. آنها بازیکنانی را دارندکه تفاوت ها را رقم می زنند.همیشه گفته ام که اگر از بارسلونا جدا می شدم دوست داشتم به میلان بروم ولی الان سنم بالا رفته و می خواهم در بارسلونا با فوتبال خداحافظی کنم ولی همیشه بازیهای میلان را دنبال می کنم
*غیبت تیتو: ما با تیتو در تماسیم.هرچند که او اینجا در جمع ما نیست ولی همچنان به کار کردن ادامه می دهد. او حالش خوب است و پرانگیزه است و این مهمترین نکته است. او باید بهبود پیدا کند و ما باید نتایج خوبی کسب کنیم تا او آرامش بیشتری داشته باشد. تیتو دائما با اعضای کادر فنی در تماس است
*مسی: آن چیزهایی که درمورد مسی گفته می شود، ما هم نمی توانیم به کنترلش به پردازیم و به همین خاطر برایمان تفاوتی ندارد. او بهترین بازیکن دنیاست و حرفهایش را در زمین مسابقه می زند.مسی بهترین بازیکن تاریخ است
*قهرمانی سه گانه:ما برای فتح یک قهرمانی سه گانه مبارزه خواهیم کرد. می دانیم که کار سختی است ولی باید بازی به بازی پیش برویم.
*برگزاری صدمین بازی برای تیم ملی اسپانیا: انجام صدمین بازی ملی افتخار بزرگی است. خیلی از بازیکنان این نسل، به رکورد 100 بازی ملی خواهند رسید ولی قبلا این کار سخت و پیچیده بود. به ویژه عضو این تیم بودن... که تاریخ تیم ملی اسپانیا را تغییر داده ایم، افتخار بزرگی است. خودم می خواهم به حضور در تیم ملی ادامه دهم. ما به دنبال بهترین ها برای تیم ملی و برای خودم خواهیم بود.
*اوضاع بارسلونا: ما در لحظات خوبی هستیم وانگیزه های زیادی داریم. ده روز سرنوشت ساز را پیش رو داریم ولی عادت داریم و می دانیم که وقتی این روزهای سال می رسد، تمام بازی ها حکم فینال را دارند. اینها بازی هایی هستند که دوست داری در آنها حضور داشته باشی.

بالا