• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حرمت شکنی ایرانسل در ایام عزای حسینی

ناهید

متخصص بخش

78896546854744113101_bexatal.jpg

به گزارش ايران نيوز24،در ششم آذر ماه ۱۳۸۵، مجوز اپراتوری دوم تلفن همراه توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور و وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، به شرکت ایرانسل اعطا شد

در خصوص صاحبان این شرکت بزرگ اقتصادی می توان گفت: اپراتور تلفن

همراه ایرانسل حاصل سرمایه‌گذاری مشترک گروه ام‌تی‌ان آفریقای جنوبی به میزان

49 درصد و شرکت گسترش الکترونیک ایران با 51میزان درصد سهام است.

طی چند سالی که از حضور ایرانسل در فضای ارتباطات کشورمان می گذرد

، فعالیتهای این اپراتور روز به روز در حال گسترش است و با ایده پردازهای خلاقانه هر روز بر میزان درآمدهای بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشورمان افزوده می شود.ایرانسل برای افزایش هر چه بیشتر مشترکینش و به تبع رشد درآمدهایش ، از راهکارهایی مثل

ارائه سیم کارت های اعتباری و دائمی و همچنین فعالسازی طرح هایی چون: وایمکس

ایرانسل ، جشنواره های فصلی ، طرح های تعرفه رنگی ، شارژ شگفت انگیز ، تخفیف گروهی و طرح های پیامکی بهره برده است.یکی دیگر از ابزارهای درآمدزای شرکت

ایرانسل، فعالسازی طرح آهنگ های پیشواز بود که با دریافت مبلغی از مشترکین و ارسال کد آهنگ مورد نظر از طرف مشترک، آهنگ مورد نظر او فعال شده و در زمان
تماس آوای مورد نظر پخش می شود.از این رو تنوع آهنگ های پیشواز روز به روز بیشتر می شد و ایرانسل برای توسعه درآمدهایش آهنگ های گوناگونی را با صدای افراد معلوم الحال ، در اختیار مشترکینش می گذاشت.

تا اینکه چندی پیش با شروع ایام عزای سید و سالار شهیدان انتظار می رفت شرکت ایرانسل سیاست جدیدی را در قبال ارائه خدمات آهنگ پیشواز اعمال کند.اما با کمال

تاسف با گذشت پنج روز از ماه محرم ، نه تنها آهنگ های پیشواز مسئله دار از شبکه مشترکان ایرانسل حذف نشده ، بلکه باز هم امکان ثبت نام آهنگ های جدید برای این ایام فراهم است.

براستی با توجه به اینکه 51 درصد از سهام ایرانسل در اختیار بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و شرکت صنایع الکترونیک ایران قرار دارد، چنین توهین بزرگی به مقدسات ملت مسلمان ایران به چه پشتوانه فکری انجام می شود؟

آیا چشم بستن بر روی درآمدهای این طرح تا این مقدار دشوار است ، که حتی حرمت ایام محرم هم زیر پا گذاشته شود؟ جهت اطلاع مسئولان ایرانسل باید گفت: بی حرمتی عده ای از فتنه گران در عاشورای سال 88 جرقه ای برای خلق حماسه 9 دی بود ، فلذا انتظار می رفت همه کسانی که غافلانه یا خدای نکرده عامدانه نسبت به حادثه عاشورا کم توجهی دارند ، با بخاطر سپردن واکنش تند مردم به این موضوع ، دقت بیشتری را در رفتارشان به خرج دهند.

South Boy

متخصص بخش فوتبال
خیلی بزرگش نکردی؟:سکوت:
نوش جونش بهترین خطه هرچه نباشه از همراه اول بهتره من خودم البته همراه اول استفاده میکنم که باید اتش داد اجباریه.
اما ایرانسل تو ماه محرم خ نوحه اهنگ پیشوازش هست و به نظر من.این اصلا حرمت شکنی نکرده.
مثلا من بیام حدود 20000تا اهنگ بذارم تو گالریم ماه محرم تمام اون 20000 هزارتا رو ور دارم نوحه جاش بذارم.
خود شما تو کامپیترتون پر اهنگه ولی حالا تو ماه محرم نمیری گوش نمیدی میری نوحه گوش میدی.
بزرگش نکنیم کسی ندونه ایرانسل تو ماه محرم تمام اهنگ گذاشته و اصلا نوحه نذاشته و همش اسمس تبریک میفرسته.
من ایرانسل ندارم ولی میدونم این کارارو نمیکنه.و واقعا هرصودی در میاره بخاطر زیرکی و باهوشی ودش بوده.انتن دهی عالی.اهنگ پیشوازش زودتر از همراه اول بود.و .....

parisa

متخصص بخش
منم با نظراین دوستمون Boy South موافقم هرچندمنم ایرانسل ندارم اما میدونم ایرانسل پیشوازهای گوناگون برای سلیقه های گوناگون داره که دراختیارمشترکانش قرارداده واینم می دونم پیشوازهای محرم ایرانسل هم کم نیست..که درهمین ایام دراختیارمشترکانش قرارداده..پس به نظرمن هم بیایم قضاوت بی مورد نکنیم

شاخه نبات

کاربر ويژه
من ایرانسل دارم الانم اهنگ پیشوازم یه نوحه هستش به مناسبت این ایام گذاشتمش!!!
با توجه به سلیقه و مناسبت باید انتخاب کردایرانسا برای هر مناسبت اهنگ پیشواز مخصوص داره

بالا