• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

"حسن کچل" هم مدرن شد

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]نمایش «من و حسن کچل» به کارگردانی علیرضا دری داستان قديمي را با تکنولوژی امروزی در تالار هنر بيان مي کند.
20140614153529_%d8%ad%d8%b3%d9%86%20%d9%83%da%86%d9%84.jpg
عليرضا دري کارگردان نمايش "من و حسن کچل"در گفتگو با خبرنگار سينماخبر درباره يانتخاب اين داستان ايراني گفت:قصه ي اين نمايش برايم بسيار جذاب بود زيرا خيلي از حرف ها و نصيحت ها را خوب بيان مي کرد و در اين قصه داستان قديمي حسن کچل از طرف مرشد براي بچه مرشد نقل مي شود.وي در ادامه درباه استفاده از فضاي امروزي براي نقل اين داستان قديمي گفت:بچه مرشد يک پسر بچه امروزي است که با تبلت و موبايل سرکار دارد و در اين نمايش مرشد سعي مي کند با تکنولوژي امروزي اين داستان قديمي را براي پسرش تعريف کند تا حس مسوليت پذيري و کنار گذاشتن تنبلی را به پسر القا کند . دري با اشاره به اينکه از سال 78 سازنده نمايش کودک است تصريح کرد:کار کردن براي کودک کاملا تخصصي و دشوار است و در واقع سازنده کار بايد ابتدا خوب تئاتر را بشناسد و بعد تخصص براي کار کردن در حوزه ي کودک را داشته باشد،در واقع کار کردن براي کودک مانند راه رفتن بر روي لبه تيغ است و اگر مطلبي را اشتباه براي کودک جا بيندازيم در واقع براي نسل آينده خطا داشته ايمکارگردان "من و حسن کچل" در پايان خاطرنشان کرد: فرهنگ هر مملکت را ازهنر نمايش آن مي سنجند پس مسوليت بايد به تئاتر کودک و نوجوان بيشتر اهميت دهند زيرا نداشتن سالن کافي و عدم پرداخت کمک هزينه در اين حوزه کودک و نوجوان سخت مي کند و هنر نمايش وسيله ايي کاربردي براي صحبت کردنن با نسل آينده استبنابر گزارش سينما خبر سعید ابک، مهدی فرشیدی سپهر، لیدا وعیدی و حامد مدرس بازیگران این نمایش اند. همچنین میرامیر میری (آهنگساز)، مهدی فرشیدی سپهر (طراح صحنه)، لیدا وعیدی (طراح لباس)، آفرین درّی (طراح پوستر و بروشور) و میترا اسماعیلی (مسئول روابط عمومی) دیگر عوامل اجرایی این نمایش‌اند.
نمایش «من و حسم کچل» به نویسندگی لیدا وعیدی و کارگردانی سیدعلیرضا درّی از ۱۸ خرداد تا ۱۸ تیرماه ساعت ۱۹:۳۰ در تالار هنر اجرا می‌شود.

بالا