پانته آ
متخصص بخش
موادلازم:
خرما:نیم کیلو
آرد گندم:6قاشق غذاخوری
روغن :به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا هسته های خرما را در آورده و خرماها را له می کنیم سپس آرد را تفت داده و وقتی کمی رنگش تغییر کرد روغن به مقدار کافی می ریزیم و آرد را تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود سپس خرماها را روی آرد ریخته و تفت می دهیم تا خرما آرد را جذب کند و مزه دار شود.
خرما:نیم کیلو
آرد گندم:6قاشق غذاخوری
روغن :به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا هسته های خرما را در آورده و خرماها را له می کنیم سپس آرد را تفت داده و وقتی کمی رنگش تغییر کرد روغن به مقدار کافی می ریزیم و آرد را تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود سپس خرماها را روی آرد ریخته و تفت می دهیم تا خرما آرد را جذب کند و مزه دار شود.