پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
آرد:۵۰۰ گرم
کره:۲۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۲۵ میلیلیتر
پسته پودرشده: ۱۰۰ گرم
هل: ۲ قاشق سوپخوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم
طرز تهیه حلوا:
کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه کرده و درصورت خشک بودن خمیر میتوان کره به آن اضافه کرد. داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسولهای کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالبهای مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی حلوای پسته را تزیین کنید.
![](http://www.ashpazonline.com/recipes_photos/140_1375774301_original_pxwycnsazhqbdruvoigm.jpg)
آرد:۵۰۰ گرم
کره:۲۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۲۵ میلیلیتر
پسته پودرشده: ۱۰۰ گرم
هل: ۲ قاشق سوپخوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم
طرز تهیه حلوا:
کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود. رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه کرده و درصورت خشک بودن خمیر میتوان کره به آن اضافه کرد. داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسولهای کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالبهای مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی حلوای پسته را تزیین کنید.