پانته آ
متخصص بخش
آرد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ و ۱/۴ لیوان
آب ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
گلاب و زعفران روهم نصف لیوان
اول شکر و آب رو مخلوط کردم تا شکر حل بشه بعد گذاشتم رو حرارت تا به جوش بیاد و حاضر بشه بعد زعفران و گلاب رو ریختم تو شهد
بعد آرد رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خوش آرد بلند بشه
بعد روغن مایع رو ریختم و همش زدم
چند دقیقه هم زدم بعد شهد آماده رو ریختم روی مواد
همش زدم تا از ظرف جدا بشه ...نباید زیاد رو حرارت بمونه تا سفت بشه
اگه سفت بشه میتونید با گلاب نرمش کنید
با ماسوره شکوفه توی کپسول ها شکوفه زدم
چیدمشون تو ظرف سرو
شیرینیش خوب بود همه خوششون اومده بود
ایشالا دفعه دیگه به جای آب شیر میریزم و یکمی هم شکرش رو زیاد میکنم .. برا ما کم شیرین بود.
ممنون از شما بهار خانوم
شکر ۱ و ۱/۴ لیوان
آب ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
گلاب و زعفران روهم نصف لیوان
اول شکر و آب رو مخلوط کردم تا شکر حل بشه بعد گذاشتم رو حرارت تا به جوش بیاد و حاضر بشه بعد زعفران و گلاب رو ریختم تو شهد
بعد آرد رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خوش آرد بلند بشه
بعد روغن مایع رو ریختم و همش زدم
چند دقیقه هم زدم بعد شهد آماده رو ریختم روی مواد
همش زدم تا از ظرف جدا بشه ...نباید زیاد رو حرارت بمونه تا سفت بشه
اگه سفت بشه میتونید با گلاب نرمش کنید
با ماسوره شکوفه توی کپسول ها شکوفه زدم
چیدمشون تو ظرف سرو
شیرینیش خوب بود همه خوششون اومده بود
ایشالا دفعه دیگه به جای آب شیر میریزم و یکمی هم شکرش رو زیاد میکنم .. برا ما کم شیرین بود.
ممنون از شما بهار خانوم