• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حمايت 2 ستاره بايرن‌ از مدير باشگاه

ahmadfononi

معاونت انجمن
فرانک ريبري و ماريو گومز ستارگان بايرن مونيخ بر ادامه حضور در جمع باواريي‌ها به حمايت از مدير باشگاه خويش پرداختند.

00025250.jpg

فرانک ريبري اظهار داشت: از بودن در مونيخ لذت مي‌برم و احساس خوشي دارم. اينجا همه با من مهربان هستند و به گرمي برخورد مي‌کنند. دليلي بر ترک بايرن وجود ندارد.
ماريو گومز نيز اظهار داشت: در بايرن شرايط خوبي دارم. اين وضعيت آنقدر دلپذير است که اصلاً نمي‌توان تصور کرد پس از خاتمه مدت قراردادم ‌از مونيخ جدا شوم.
اين 2 ستاره فرانسوي و آلماني در عين حال از اولي هوينس،‌ مدير باشگاه که بخاطر کمک مالي به تيم دوم شهر يعني مونيخ 1860 مورد انتقاد شديد هواداران تيم سرخ‌پوش واقع شده،‌حمايت کردند.
ريبري که تا سال 2015 نسبت به مونيخي‌ها متعهد است، اظهار داشت: برخورد تند از طرف هواداران با هوينس که زحمات فراواني در قبال بايرن کشيده، درست نيست. رفتاري که درک نمي‌کنم چرا بوجود آمده است.
مهاجم بلندقامت ژرمن‌ها که تا سال 2013 قرارداد دارد، نيز بيان کرد: بايرن در سايه تلاش‌هاي اولي هوينس قدرت گرفته و به افتخارات فراواني رسيده است. او باعث سرزندگي تيم بوده و نبايد عليه او اينچنين موضع‌گيري کرد.

بالا