• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حمله مسلحانه به صرافی‌ های میدان فردوسی

ناهید

متخصص بخش

حمله مسلحانه به صرافی‌ های میدان فردوسی

---------------------------------------------------------------------------

ایسنا: سرقت مسلحانه از صرافی در میدان فردوسی با مرگ فروشنده پایان یافت. در ساعت 11:30 صبح روز گذشته اهالی و کسبه میدان فردوسی

شاهد جنایتی خونین در یکی از صرافی‌های این منطقه بودند.

بر اساس اظهارات شاهدان، در هنگام وقوع این جنایت، مردی جوان به بهانه خرید دلار به صرافی «امین» مراجعه کرد، اما دقایقی بعد با واردکردن ضربات

متعدد چاقو به بدن فروشنده زن این صرافی، اقدام به قتل وی کرد.

به گزارش ایسنا، با مجروح شدن فروشنده این صرافی، سارق با پای پیاده اقدام به فرار از محل حادثه کرد که بلافاصله مجروح توسط اهالی به بیمارستان منتقل شد، اما سرانجام به علت شدت جراحات وارده، جان خود را از دست داد.

baroon

متخصص بخش ادبیات
:ناراحت::73: متأسفیم.
اما چرا صرافی ها؟ توی گزارش خبر از حمله به یک صرافی هست. من عنوان رو خوندم ترسیدم. تصوّرکردم زنجیره ای بوده! :ترس:

0mid

متخصص بخش ورزشی
من خبر کاملش رو تو روزنامه خونده بودم
سارق چندباری وارد صرافی میشد و میرفت بیرون منتظر فرصت مناسب بود
اون دختر بیچاره هم دختر صاحب صرافی بود
وقتی همه مشتری ها از صرافی رفتن بیرون و دختر تنها شد، سارق وارد صرافی شد و با چاقو تهدیدش کرد که پولارو بده بهش
دختر هم بدون هیچ مقاومتی هرچی پول بود بهش داد
دزد که خیلی هم ناشی بود و حتی نقاب نداشت (چهره ش رو دوربین ضبط کرده بود) و کاملا دست پاچه بود وقتی پولارو گرفت و داشت میرفت با چاقو به شکم اون دختر زد!!!!
دختره هم بعد رفتن دزد داد کشید تا مردم ریختن نجاتش بدن که پدرش رسید و با ماشین بردش بیمارستان
اونجا دکترا یه بخیه زدن و گفتن مشکلی نیست و فرصتادنش بره!!!
اما شب دوباره حال دختره بد شد و بردن بیمارستان دیدن طحال و کبد و روده هاش آسیب داده (واقعا دست تیم پزشکی درد نکنه!!!)
بعدشم همونجا جون داد و مرد!

بالا