مواد لازم برای 6 نفر:
نخود=500گرم
روغن كنجد=1لیوان
سیر=1بوته
نمك=بقدر كافی
لیمو ترش=2عدد
زیتون سیاه=مقداری
پاپریكا(یا فلفل قرمز كوبیده)=2/1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه: نخود را چند ساعت قبل خیس كرده،پوست میگیریم اگر فرصت نبود،ابتدا نخود را پخته،بعد پوست آنرا میگیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یك بوته سیر پوست كنده و نصف قاشق نمك كاملا میپزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد میكنیم. نخود باید طوری پخته باشد كه پس از چرخ كردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن كنجد را كم كم داخل پوره نخود میریزیم و به هم میزنیم تا روغن كاملا جذب نخود شود. آب یك عدد لیمو را میگیریم و با پوره مخلوط میكنیم. مخلوط را میچشیم و نمك آن را اندازه میكنیم. حموس بدست آمده را در یك ظرف گود بلورین میریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف میكنیم و فلفل قرمز را روی آن میپاشیم. یك دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه میبریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حموس را تزئین میكنیم. بقیه زیتونها را در ظرف جداگانه ای میریزیم و سر میز میبریم.
در صورتى كه به كودك مى دهيد از ريختن فلفل قرمز خوددارى كنيدو هر كس به دلخواه فلفل استفاده كند.
نخود=500گرم
روغن كنجد=1لیوان
سیر=1بوته
نمك=بقدر كافی
لیمو ترش=2عدد
زیتون سیاه=مقداری
پاپریكا(یا فلفل قرمز كوبیده)=2/1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه: نخود را چند ساعت قبل خیس كرده،پوست میگیریم اگر فرصت نبود،ابتدا نخود را پخته،بعد پوست آنرا میگیریم. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یك بوته سیر پوست كنده و نصف قاشق نمك كاملا میپزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد میكنیم. نخود باید طوری پخته باشد كه پس از چرخ كردن، هیچ زبری نداشته باشد. روغن كنجد را كم كم داخل پوره نخود میریزیم و به هم میزنیم تا روغن كاملا جذب نخود شود. آب یك عدد لیمو را میگیریم و با پوره مخلوط میكنیم. مخلوط را میچشیم و نمك آن را اندازه میكنیم. حموس بدست آمده را در یك ظرف گود بلورین میریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف میكنیم و فلفل قرمز را روی آن میپاشیم. یك دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه میبریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حموس را تزئین میكنیم. بقیه زیتونها را در ظرف جداگانه ای میریزیم و سر میز میبریم.
در صورتى كه به كودك مى دهيد از ريختن فلفل قرمز خوددارى كنيدو هر كس به دلخواه فلفل استفاده كند.