• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حميدرضا نعيمي: به نسل نمايشنامه نويسي بعد از انقلاب ايمان دارم

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]هميشه به نسل نمايشنامه نويسي بعد از انقلاب ايمان داشته و دارم.
20140331145329_99999999999999999999999.gif

حميدرضا نعيمي نمايشنامه نويس و كارگردان تئاتر در گفتگو با خبرنگار سينما خبر درباره ي اجراي مجدد نمايش سقراط در سال 93 گفت: اجراي سقراط از 7 فروردين شروع مي شود و اميدوارم كه همين طور كه در اجراي قبلي خود با استقبال خوبي رو به رو بود اين استقبال ادامه پيدا كند، البته تغييراتي در ميزانس و نور و برخي از كاراكترهاي اين نمايش ايجاد مي شود تا نمايش را براي يك اجراي دلچسب تر آماده كنيم.
كارگردان نمايش سقراط درباره ي علاقه ي خود در حوزه ي تئاتر گفت: علاقه ي زيادي به نمايش نامه نويسي دارم و اگر روزي بخشي از فعاليتم مشخص كنم نمايشنامه نويسي را انتخاب مي كنم. زيرا احساس مي كنم كه در اين زمينه تئاتر بيشتر نيازمند است زيرا ما هم بازيگران و هم تعدادي كارگردان هاي خوب داريم در حالي كه نياز اصلي ما نوشتن نمايش نامه هاي كارآمد و با ضرورت است و من به نسل نمايش نامه نويسي بعد از انقلاب اعتماد و ايمان دارم.
بازيگر نمايش شمعداني ها درباره ي اتفاق هاي سال گذشته در حوزه ي تئاتر توضيح داد:‌ بدترين خبري كه سال گذشته شنيدم و هيچ وقت رنج آن را فراموش نخواهم كرد فوت استاد بزرگ محمود استاد محمد بود، زيرا اين استاد تكيه گاه نسل من بود و بهترين اتفاق حضور وزير فرهنگ در عرصه ي فرهنگ زيرا ايشان دغدغه فرهنگ و هنر دارد و اميدوارم با ايشان شاهد شكوفايي فرهنگ و هنر باشيم.
وي درباره ي اولويت هاي مركز هنرهاي نمايشي در سال جديد گفت: اولين اولويت،‌ مسئله معيشت هنرمندان است و بردن تئاتر به سمت فروش گيشه، يك اتفاق كشنده براي تئاتر است و اميدوارم سال آينده بودجه تئاتر بيشتر باشد و تئاتر به عنوان يك حرفه ثبت شود و اميدوارم گروه هاي تئاتري در تئاتر ثبت مي شوند.

بالا