معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
حواری مرغ اسپانیایی
حواری مرغ
در بين انواع غذاهاي رنگارنگ جنوبي، حواري چيز ديگري است اين غذا را كه ريشهاي هندي دارد، ميتوانيد با گوشت، مرغ، ماهي و ميگو البته با تغييراتي اندك تهيه كنيد. حواري هم از آن دسته غذاهايي است كه در استانهاي جنوبي و حتي كشورهاي حوزه خليجفارس طبخ ميشود. پيشنهاد ميكنم بنا به سليقه خود بعضي از مواد اين غذا را كم و زياد كنيد تا به طعمها جديدي دست پيدا كنيد.
مواد لازم براي 4 نفر:
1 - چهار قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سير و مرغ را اضافه كرده و 5 دقيقه ديگر روي شعله متوسط تفت دهيد.
2 - ادويهجات را اضافه كرده و غذا را هم بزنيد. پس از يك دقيقه گوجهفرنگي، فلفل سبز و كمي نمك را اضافه كرده و برنج آب گرفته را در غذا بريزيد. به اندازهاي آب روي آن بريزيد كه يك بند انگشت روي برنج را بگيرد.
3 - پس از اينكه آب برنج كار رفت شعله را كم كرده و در آن را ببنديد. 30 دقيقه برنج را دم كرده و با ترشي بندري يا ماست و سبزي خوردن سرو كنيد.
نکات
1 - هيچ وقت ماست و ترشي را با هم مصرف نكنيد چون باعث لك و پيس ميشود.
2 - به جاي مرغ از بال مرغ كبابي در اين غذا استفاده كنيد.
3 - ميتوانيد گوجهفرنگي را به جاي خرد كردن، رنده كنيد. اگر گوجهفرنگي خرد كرده ميريزيد بهتر است پوست آن را بگيريد.
حواری مرغ
در بين انواع غذاهاي رنگارنگ جنوبي، حواري چيز ديگري است اين غذا را كه ريشهاي هندي دارد، ميتوانيد با گوشت، مرغ، ماهي و ميگو البته با تغييراتي اندك تهيه كنيد. حواري هم از آن دسته غذاهايي است كه در استانهاي جنوبي و حتي كشورهاي حوزه خليجفارس طبخ ميشود. پيشنهاد ميكنم بنا به سليقه خود بعضي از مواد اين غذا را كم و زياد كنيد تا به طعمها جديدي دست پيدا كنيد.
مواد لازم براي 4 نفر:
- برنج: 300 گرم، خيسانده
- مرغ: 800 گرم، خرد كرده
- پياز متوسط: يك عدد، ساطوري
- سير: 2 حبه ساطوري
- گوجهفرنگي درشت: يك عدد، نگيني
- فلفل سبز تند: 2 عدد، ساطوري
- ادويه پلويي: يك قاشق غذاخوري
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- هل سبز: 2 عدد
- پودر زيره سبز: يك قاشق چايخوري
- فلفل سياه: يك قاشق چايخوري
- گشنيز ساطوري: 3 قاشق غذاخوري
- نمك: به ميزان لازم
1 - چهار قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سير و مرغ را اضافه كرده و 5 دقيقه ديگر روي شعله متوسط تفت دهيد.
2 - ادويهجات را اضافه كرده و غذا را هم بزنيد. پس از يك دقيقه گوجهفرنگي، فلفل سبز و كمي نمك را اضافه كرده و برنج آب گرفته را در غذا بريزيد. به اندازهاي آب روي آن بريزيد كه يك بند انگشت روي برنج را بگيرد.
3 - پس از اينكه آب برنج كار رفت شعله را كم كرده و در آن را ببنديد. 30 دقيقه برنج را دم كرده و با ترشي بندري يا ماست و سبزي خوردن سرو كنيد.
نکات
1 - هيچ وقت ماست و ترشي را با هم مصرف نكنيد چون باعث لك و پيس ميشود.
2 - به جاي مرغ از بال مرغ كبابي در اين غذا استفاده كنيد.
3 - ميتوانيد گوجهفرنگي را به جاي خرد كردن، رنده كنيد. اگر گوجهفرنگي خرد كرده ميريزيد بهتر است پوست آن را بگيريد.