• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حواری مرغ اسپانیایی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
حواری مرغ اسپانیایی




142494_284.jpg
حواری مرغ

در بين انواع غذاهاي رنگارنگ جنوبي، حواري چيز ديگري است اين غذا را كه ريشه‌اي هندي دارد، مي‌توانيد با گوشت، مرغ، ماهي و ميگو البته با تغييراتي اندك تهيه كنيد. حواري هم از آن دسته غذاهايي است كه در استان‌هاي جنوبي و حتي كشورهاي حوزه خليج‌فارس طبخ مي‌شود. پيشنهاد مي‌كنم بنا به سليقه خود بعضي از مواد اين غذا را كم و زياد كنيد تا به طعم‌ها جديدي دست پيدا كنيد.

مواد لازم براي 4 نفر:
  • برنج: 300 گرم، خيسانده

  • مرغ: 800 گرم، خرد كرده

  • پياز متوسط: يك عدد، ساطوري

  • سير: 2 حبه ساطوري

  • گوجه‌فرنگي درشت: يك عدد، نگيني

  • فلفل سبز تند: 2 عدد، ساطوري

  • ادويه پلويي: يك قاشق غذاخوري

  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري

  • هل سبز: 2 عدد

  • پودر زيره سبز: يك قاشق چاي‌خوري

  • فلفل سياه: يك قاشق چاي‌خوري

  • گشنيز ساطوري: 3 قاشق غذاخوري

  • نمك: به ميزان لازم
روش تهيه:

1 - چهار قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سير و مرغ را اضافه كرده و 5 دقيقه ديگر روي شعله متوسط تفت دهيد.

2 - ادويه‌جات را اضافه كرده و غذا را هم بزنيد. پس از يك دقيقه گوجه‌فرنگي، فلفل سبز و كمي نمك را اضافه كرده و برنج آب گرفته را در غذا بريزيد. به اندازه‌اي آب روي آن بريزيد كه يك بند انگشت روي برنج را بگيرد.

3 - پس از اينكه آب برنج كار رفت شعله را كم كرده و در آن را ببنديد. 30 دقيقه برنج را دم كرده و با ترشي بندري يا ماست و سبزي خوردن سرو كنيد.

نکات

1 - هيچ وقت ماست و ترشي را با هم مصرف نكنيد چون باعث لك و پيس مي‌شود.

2 - به جاي مرغ از بال مرغ كبابي در اين غذا استفاده كنيد.

3 - مي‌توانيد گوجه‌فرنگي را به جاي خرد كردن، رنده كنيد. اگر گوجه‌فرنگي خرد كرده مي‌ريزيد بهتر است پوست آن را بگيريد.
 
بالا