• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حيدراف: بازيكنان جوان پاختاكور عامل پيروزي مقابل استقلال بودند

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال پاختاکور ازبکستان گفت: بازيکنان جوان تيم من مهمترين عامل پيروزي در مقابل استقلال بودند.

00009260.jpg

روشن حيدراف سرمربي تيم فوتبال پاختاکور پس از پيروزي 2 بر يک تيمش در مقابل استقلال اظهار داشت: بايد اعتراف کنم تيم حريف در بازي امشب فوق‌العاده ظاهر شد؛ اما با توجه به اينکه تمام راههاي نفوذ آنها را مي‌شناختيم موفق شديم حريف را شکست دهيم.
وي افزود: در نيمه اول شاهد بهترين بازي پاختاکور بوديم اما فقط يک گل زديم و فکر مي‌کنم موقعيت‌هاي بسيار زيادي را از دست داديم.
وي در پاسخ به اين سؤال که در نيمه دوم چه تغييراتي باعث تحول تيم پاختاکور شد، عنوان کرد: بازيکنان جوانم را به زمين فرستادم و آنها بهترين بازي خود را به نمايش گذاشتند. فکر مي‌کنم همين بازيکنان جوان عامل اصلي پيروزي تيم ما مقابل استقلال بودند.
حيدراف در ادامه صحبت‌هايش گفت: البته بايد اشاره کنم که در اين بازي اشتباهات بازيکنان ما کم نبود ولي از موقعيت‌هاي خود نهايت استفاده را برديم و به پيروزي رسيديم.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا اين پيروزي موجب غرور بازيکنان‌تان مي‌شود يا خير، گفت: از فردا براي بازي‌هاي بعدي ليگ قهرمانان برنامه‌ريزي مي‌کنيم چون مسابقه با استقلال تمام شده و بايد به فکر بازي‌هاي ديگر باشيم.
تيم فوتبال پاختاکور با پيروزي 2 بر يک مقابل استقلال موفق شد امتيازات خود را در گروه دوم مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به عدد 4 برساند.

بالا