• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حيدري: با اين بازي صددرصد در تايلند مي‌بازيم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2] بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: بازيکنان بوريرام به خوبي به يکديگر پاس مي‌دادند و در مجموع تيم‌هاي شرقي خوب پاس‌کاري مي‌کنند.

[TD="align: left"]
00037423.jpg
[/TD]

خسرو حيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل بوريرارم اظهار داشت: ما بازي را خوب شروع کرديم و به گل هم رسيديم اما پس از آن ارضا شديم و همين امر باعث شد تا عقب بياييم.

به گزارش فارس،وي افزود: بازيکنان بوريرام به خوبي به يکديگر پاس مي‌دادند اگر ما بخواهيم اينگونه بازي کنيم صد درصد در تايلند شکست مي‌خوريم.

بازيکن استقلال در مورد اينکه آيا فکر مي‌کردند تيم تايلندي اينگونه بازي کند، تصريح کرد: فکر نمي‌کرديم اينگونه باشد در مجموع تيم‌هاي شرقي خوب به يکديگر پاس مي‌دهند و منظم بازي کردند آنها از ضعف ما استفاده کردند اما خوشبختانه ما در اين ديدار گل نخوريم.

حيدري در مورد گلي که به ثمر رساند گفت: دوست داشتم در اين بازي به گل برسم در دفاع شرکت مي‌کردم در امر گل‌زني هم تلاش مي‌کردم در آن صحنه هم سانتر کردم و توپم به گل تبديل شد در هر صورت دوست داشتم در اين بازي به گل برسم.

بالا