• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حکم مجری معروف صدا و سیما صادر شد

South Boy

متخصص بخش فوتبال
شعبه ۷۸ دادگاه کیفری استان تهران در رای کلاسه ۱۶۸/۷۸/۹۱ آورده است،‌ مجری معروف صدا و سیما که با شکایت دختری جوان به «زنای به عنف و با اکراه» متهم شده است، پس از برگزاری جلسات دادگاه و اخذ اظهارات شاکی و دفاعیات متهم، در نهایت به جهت ایجاد شبهه برای دادگاه در موضوع اتهامی زنای به عنف و با اکراه و بر اساس مصداق قاعده درء و به استناد به مواد ۵۴ و ۱۷۷ قانون آیین‌دادرسی کیفری از اتهام زنای به عنف با شرایط احصان تبرئه شده است.

دادگاه هم‌چنین اعلام کرده است که متهم بر اساس احراز بزهکاری در ملاقات با شاکیه پیش از اجرای صیغه عقد موقت و با استناد به ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی به تحمل ۸۰ ضربه شلاق تعزیری محکوم می‌شود.

بر اساس اعلام دادگاه، رای صادره حضوری بوده و ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی در دیوان عالی کشور است.

قانون اینه هااا ((شلاق تعزیری)) یعنی پول بده همونم نخوره.
الان یکی دیگه بود شجره نامش میگفتن؟اعدامی چیزی میکردنش ولی بنازم قدرت پارتی رو....
به زودی سر صحنه میبینیمش با اقدار

amir tehranpars

کاربر ويژه
شعبه ۷۸ دادگاه کیفری استان تهران در رای کلاسه ۱۶۸/۷۸/۹۱ آورده است،‌ مجری معروف صدا و سیما که با شکایت دختری جوان به «زنای به عنف و با اکراه» متهم شده است، پس از برگزاری جلسات دادگاه و اخذ اظهارات شاکی و دفاعیات متهم، در نهایت به جهت ایجاد شبهه برای دادگاه در موضوع اتهامی زنای به عنف و با اکراه و بر اساس مصداق قاعده درء و به استناد به مواد ۵۴ و ۱۷۷ قانون آیین‌دادرسی کیفری از اتهام زنای به عنف با شرایط احصان تبرئه شده است.

دادگاه هم‌چنین اعلام کرده است که متهم بر اساس احراز بزهکاری در ملاقات با شاکیه پیش از اجرای صیغه عقد موقت و با استناد به ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی به تحمل ۸۰ ضربه شلاق تعزیری محکوم می‌شود.

بر اساس اعلام دادگاه، رای صادره حضوری بوده و ظرف ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی در دیوان عالی کشور است.

الان یکی دیگه بود شجره نامش میگفتن؟اعدامی چیزی میکردنش ولی بنازم قدرت پارتی رو....

حالا این مجری معروف کی بوده1؟

South Boy

متخصص بخش فوتبال
فهمیدی به ما هم بگو...
به احتمال زیاد به زودی در تیوی ببینیم ایشون رو.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

لطفا" برای خبرهایی که میگذارید منبع ذکر کنید.

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
البته ما که نباید به کسی انگ بزنیم.
اما شواهد نشون میده اقای فرزاد جمشیدی هستند.
مگه چند تا مجری ریش دار معروف داریم که اسمشون با "ف" شروع بشه؟! :نیش:

یه خلاصه از تحقیقات یه بنده خدا میزام.
بخونید بد نیست.

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]گفتنی است که منابع خبری از این مجری مشهور تلویزیون با نام مخفف "ف" یاد کرده اند و با نگاهی به اسامی مجریان معروف تلویزیون کشور، می توان تنها 4 نام را با این مشخصه پیدا کرد؛دو نفر که نام کوچک آنها با "ف" آغاز می شود عبارتند از فرزاد حسنی و فرزاد جمشیدی و دو مجری مشهوری که نام فامیلی آنها با "ف" آغاز می شود عبارتند از : داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) و عادل فردوسی پور.

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]اگرچه نام این مجری اعلام نشده، اما در یک نگاه کلی می توان می گفت: فرزاد حسنی (که سابقه دستگیری در کیش به همراه 3 دختر را دارد) مدتهاست که با صدا و سیما همکاری ندارد و به احتمال باید نام وی را از لیست فوق حذف نمود. [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]در مورد عادل فردوسی پور هم خبرها حکایت از آن دارد که وی برنامه 90 را امشب طبق برنامه روی آنتن می برد و باتوجه به بازداشت مجری مذکور در روز گذشته، احتمال تطبیق وی با این مجری ورزشی محبوب، ضعیف می نماید.[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]اما در روزهای اخیر شایعه اخراج فرزاد جمشیدی از صدا و سیما بر سر زبانها افتاده بود که البته وی آن را تکذیب نمود. [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]و بالاخره آنکه مجری دستگیر شده را جوان خوانده اند که همین مسأله (در بدو امر) احتمال متهم بودنداریوش فرضیایی را بیشتر از سایر گزینه ها می نمود لیکن اطلاعات جدید، انگشت اتهام را به سمت فرزاد جمشیدی و فرزاد حسنی نشانه گرفته است(به پست بعدی این وبلاگ که حاوی مصاحبه دختر شاکی است، مراجعه کنید)

به گزارش جهان، سینماپرس نوشت:
آقای «ف» مجری مشهور با شکایت یک دختر جوان دستگیر شده و این روزها در محاکم قضایی در انتظار تعیین تکلیف پرونده اش است.

این مجری حدود سه سال قبل طی مصاحبه با یک دختر خبرنگار، به او علاقمند می شود و طیبرقراری رابطه با وی، به او قول می دهد دختر جوان را به عقد خود دربیاورد اما با گذشت سه سال او به این تعهد عمل نمی کند و همین مسئله سبب می شود تا این دختر خبرنگار با مراجعه به دادگاه از او شکایت کند.

دیروز (یکشنبه) این مجری جوان با دستبند به دادگاه آورده شده بود تا به شکایت دختر جوان از او رسیدگی شود.

در سال های اخیر برخی بازیگران سینما و مجریان گرفتار چنین حاشیه هایی شده اند و فضای عمومی جامعه را با چنین بدقولی هایی! مخدوش کرده اند. امیدواریم مسوولان قضایی با رسیدگی به موقع به این پرونده و نیز تنبیه این مجری بدقول! مانع حاد شدن چنین مشکلاتی شوند.

یکی از مجریان مشهور تلویزیون به دلیل آنچه "بدقولی در ازدواج با دختر جوان" خوانده شده و سوء استفاده 3 ساله از این دختر، دستگیر شده و بر اساس اعلام منابع خبری، نام وی با حرف "ف" آغاز می گردد و در میان مجریان سرشناس صدا و سیما،تنها 4 نفر بودند که نامشان با حرف "ف" آغاز می شد؛ فرزاد جمشیدی، فرزاد حسنی ، داریوش فرضیایی، عادل فردوسی پور. حال اما اخبار و اطلاعات جدیدی منتشر شده که بر اساس آنها، می توان نام عادل فردوسی پور و داریوش فرضیایی را از میان متهمان حذف نمود.

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]هرچند پیش از این نیز (با توجه به [FONT=Vazir,helvetica,sans-serif][FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]خبر بازداشت این مجری تلویزیون و در عین حال پخش برنامه امشب 90 ) نام عادل فردوسی پور از میان متهمان حذف شده بود لیکن، اطلاعات و اخبار جدید حکایت از آن دارد که مجری بازداشت شده را از میان فرزاد حسنی و فرزاد جمشیدی باید جستجو کرد.

[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]توضیح آنکه دختری که به مدت 3 سال توسط این مجری مشهور مورد سوء استفاده جنسی قرار گرفته، با خبرگزاری فارس مصاحبه ای انجام داده و اطلاعات جدید زیر را منتشر نموده است:
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]* این مجری متأهل است.
* با وی در سفر حج سال 88 آشنا شده است.
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]* به دنبال شکایت دختر اغفال شده، این مجری مشهور ممنوع التصویر شده است و در میان 4 مجری مذکور، فرزاد حسنی پیش از این ممنوع التصویر شده بود و شایعه ممنوع الکار شدن فرزاد جمشیدی نیز در روزهای اخیر منتشر شده بود که البته وی آن را تکذیب کرده بود.
[FONT=Vazir,helvetica,sans-serif]البته یک نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد و آن اینکه در تصویر مات شده ای که سینماپست منتشر ساخته، این مجری مشهور به نظر می آید که ریش دارد و این مسأله نیز انگشت اتهام را بیش از پیش به سمت فرزاد جمشیدی نشانه می گیرد.
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif]در ادامه، مصاحبه دختر اغفال شده و شاکی از مجری مشهور صدا و سیما را ملاحظه می فرمایید:
فارس: ماجرا از این قرار است که دختر جوانی با اعلام شکایت از این مجری معروف مدعی شد:سال 88 این مجری تلویزیون در حالی که هر دو در حج بودیم به من ابراز علاقه کرد و گفت به خاطرمشکلاتی که با همسرش دارد، در شرف طلاق است و از من خواست بعد از طلاق با او ازدواج کنم. پیش از اینکه به حج مشرف شویم هم به بهانه‌ مسائل کاری با من در تماس بود.
وی با بیان اینکه من هم بدم نمی‌آمد با این فرد ازدواج کنم ادامه داد: بعد از اینکه از حج برگشتیم، به بهانه برگزاری همایشی در کیش مرا با خود همراه کرد اما وقتی به آنجا رسیدیم متوجه شدم که خبری از همایش نیست. او یک سوئیت اختصاصی اجاره و مرا خواهرزاده خود معرفی کرده بود. در آنجا بود که برای اولین بار با من ارتباط برقرار کرد.

دختر جوان با بیان اینکه این مجری تلویزیون به او پیشنهاد ازدواج داده بود گفت: بعد از آن هم، به بهانه‌های مختلف مرا به حدود 7 شهر دیگر مانند مشهد، اصفهان و شیراز برد و با من ارتباط داشت.

وی گفت: مدتی بعد که به او گفتم پس کی با من ازدواج می‌کنی، مدعی شد به خاطر مشکلات مالی این کار به تعویق افتاده و از من خواست ضمانت او را برای دریافت وام یک صد میلیون تومانی بپذیرم که من هم قبول کردم اما در جریان اخذ وام بودیم که متوجه شدم موضوع اختلاف خانوادگی و اقدام برای جدایی از همسرش دروغ است.

دختر جوان گفت: اسفندماه سال 88 از این فرد شکایت کردم و در همان زمان متوجه شدم که گویا با زن دیگری هم ارتباط دارد. برخی از مسئولان تلویزیون میانجیگری کردند و من از شکایت خودم منصرف شدم. اما مدتی است که مرا تهدید می‌کند که سفته‌هایی که از من در اختیار دارد را به اجرا می‌گذارد.

وی با بیان اینکه با اعلام شکایت مجدد من، این فرد ممنوع‌التصویر شده است گفت: تمام مستندات از جمله پرینت مکالمات، پیامک‌ها، اسامی هتل‌هایی که رفتیم را به مسئولان قضایی ارائه کردم و منتظر هستم تا به این پرونده رسیدگی شود.

یک منبع آگاه در این زمینه گفت: متهم پرونده تا این لحظه منکر اتهامات خود شده و شاکی هم ادعایی مبنی بر اینکه آزار و اذیت با اکراه و عنف بوده، نداشته است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

خب من فکر می کنم خبرگزاری های ما هم عمداً و سهواً می تونن اشتباه گزارش کنن. عروسک جیگر یک نمونه ش بود که خود من توی خبر شبکه ی 6 در مورد حکمش و ممنوعیتش اخبار رو دیدم و در خبرگزاری های دیگه هم نقل مجلس شد و بعد هم تکذیب!
البته این به معنی طرفداری من از این مجری پرطرفدارمون نیست، مقصودم اینه که به هیچ خبر حساسی توی این روزگار نباید صد درصد سرسپرد.:18:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلام . طبق اطلاعاتی که بنده دارم و صد در صد هم درسته .این جناب مجری که بیشتر هم در مناسبات مختلف در شهر ها و کشور های مذهبی به تهیه گزارش میپرداخت .و چهره ای بسیار مظلوم و مغموم همیشه بخودش میگرفت کسی نیست جز آقای :
فرزاد جمشیدی که از قرار معلوم هم این ابتکاری که ایشون انجام داده بودند اتفاقا در یکی از همین شهر های مذهبی بوده...

الله و اعلم...

kamrang

New member
دست از این یک کلاغ چهل کلاغ بردارید بیاید بچه های خوبی باشید و کاری به کار کسی نداشته باشید اوکی

چاووش

متخصص بخش ادبیات
فرزاد جمشیدی در بیمارستان بستری شد
فرزاد جمشیدی مجری برنامه «یاد خدا» بر اثر عارضه قلبی در بیمارستان بستری شد.

[FONT=Tahoma !important]به گزارش شبکه ایران به نقل از مهر: یکی از اعضای خانواده جمشیدی با تایید این خبر گفت: «بعد از مراجعات مکرر به پزشک در هفته گذشته، فشار قلبی عصر دیروز او را راهی بیمارستان کرد و با تشخیص پزشک او بستری شد.»[FONT=Tahoma !important]او ادامه داد: «در حال حاضر حال او وخیم است

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
دارم سعی میکنم نظر ندم...
ریتا خونسرد باش
عب نداره:دی
صدای ایگو مه!

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
حکم شلاق مجری مشهور تایید شد .

حکم دادگاه یکی از مجریان که از چندی پیش داستان پرونده قضایی‌اش با حاشیه‌های بسیاری همراه شده و برای بررسی مجدد پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع شده بود، از سوی این مرجع قضایی تایید شد.

خبرگزاری ایسنا: حکم دادگاه یکی از مجریان که از چندی پیش داستان پرونده قضایی‌اش با حاشیه‌های بسیاری همراه شده و برای بررسی مجدد پرونده به دیوان عالی کشور ارجاع شده بود، از سوی این مرجع قضایی تایید شد.

صراط نوشت، ، چندی قبل دختر جوانی با مراجعه به دادگاه کیفری مدعی شد از سوی یکی از مجریان صدا و سیما مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.

این در حالی است که این فرد با حضور در دادگاه ادعاهای دختر جوان را رد کرد.

پس از رسیدگی به موضوع در شعبه 78 دادگاه کیفری، مجری معروف از اتهام زنای به عنف و اکراه تبرئه اما به علت بزهکاری در ملاقات با شاکی پیش از اجرای صیغه به تحمل 80 ضربه شلاق تعزیری محکوم شد.

پس از صدور رای، شاکی و متهم در مهلت قانونی به رای صادره اعتراض کردند که پرونده برای رسیدگی و صدور حکم نهایی به دیوان عالی فرستاده شد و پس از بررسی پرونده، حکم صادره از سوی دادگاه کیفری تهران تایید شد و با این اوصاف این مجری مشهور در آینده به اجرای حکم تن خواهد داد.

بالا