• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خاطرات بروبچّه های ایران انجمن در عید 1390

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات
به به ، به به ، به به ، سلام گلای ایران انجمن:گل:. عیدتون سرشار از عیدی و مهمونی و شادی.امیدوارم بهترین لحظه ها رو تو این روزای قشنگ داشته باشین .
دوست دارید واسه ما تعریف کنید ؟ چیو؟ میگم الآن.اینجا بیاید واسه همدیگه تعریف کنید عید چه جوری براتون شروع شد . کجاها رفتین ، چی کارا کردین. چیا عیدی گرفتید و دادید
خلاصه هرچی دوست دارید راجع به عید امسال بگید، اینجا بنویسید تا تو دفتر خاطرات ایران انجمن ثبت شه .
منتظر شنیدن لحظه های بهارانه ی شما هستیم .:بغل::دوست:

baroon

متخصص بخش ادبیات
اوّلیشو خودم میگم.:بدجنس:
داداشم لحظه ی سال تحویل گفت : خــــــــب 13 بدر کجاییم؟!!! :غش2:
عید امسال برای من خیلی خوب شروع شد و هنوزم خوبه خداروشکر .شب سال تحویل تا ساعت 5 صبح بیداربودیم .خیلی خوش گذشت و خندیدیم. امیدوارم همه خوش باشید.

baroon

متخصص بخش ادبیات
این همه وقت عزرائیل بیکاره ، توی عید میگیره آدم میکشه !!! :تعجب:
یکی از اقوام دورمون فوت کرد ، امروز رفتیم ختم :ناراحت: اشکمونو درآوردن :دل شکسته:
یه تلنگر بود برای اینکه یادآوری شه اجل هر لحظه در کمینه :48::50:
بچه ها شماها حرفتون نمیاد؟!! :نه:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
به به...به به چه تاپیکی:نیش:

خب ما هم که از همون سال تحویل فهمیدیم امسال کلا چه خبره........
من ساعت 12 شب بلیط داشتم واسه تهران:نیش: (حیف واجب بود کارم) بعد ساعت 2 هم که سال تحویل بود من تو راه بودم اون موقع اس مس های تبریک سرم هوار شد:هنگ:

صبح که رسیدیم دیدیم اقا انگار خاک مرده ریختند تو شهر!!!:تعجب: مترو رفتم اول فکر کردم تعطیله! هیچ کی نبود!:تعجب:

بعد که اومدم خونه یکی دو روز بعدش رفتم واسه خرید(تازه اون موقع وقت خرید کردم) همون شبش مهمون داشتیم......فرداش....پس فرداش.........نذاشتند که ما بریم :نیش:

یه چند بار هم ما رفتیم خونه فایملا..........الانم که خونم:نیش:

baroon

متخصص بخش ادبیات
خــــــــــــــــــب پس خاطره تعریف نمیکنید نه؟ سرتون شلوغه ها؟ همه ش ددر دودور؟
باشــــــــــــه .منم روز 13 بدر انقد میبارم که بشینین تو خونه هاتون مجبور شید از بیکاری خاطره بنویسید !!!!!!!!!!! :بدجنس::49:
:غش2::غش2::غش2:

ahmadfononi

معاونت انجمن
من در لحظه تحویل سال پای سفره هفت سین بودم و آرزو کردم سال خوشی باشه و تا ساعت 5 بیدار بودم

Maryam

متخصص بخش ادبیات
یکی از خاطرات خوبم توی این ایام ... زیارت تلفنی امام حسین و حضرت ابولفظل بود ... یک زیارت چند دقیقه ای بود که خیلی بهم چسبید اصلا نتونستم چیزی بگم و فقط گریه کردم
نکته جالبش اینجاست که دو روز تمام تماس میگرفتن از کربلا تا من صحبت کنم و هر بار به یه دلیلی بعد از قطع شدن ارتباط من گوشی به دستم میرسید !
این خاطره یکی از خاطرات خوب و به یاد ماندنیم توی نوروز سال 90 بود ...

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سیزدهم بدر خیلی خوش گذشت.فکر نکنم هیچ سالی به اندازه امسال سیزده بدر خوش گذشته باشه.

(باران نبارید)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا