• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خاموش شدن سیستم در هنگام بازی

amir-mj

New member
سلام دوستان، من مدتیه به یک مشکل برخوردم و خیلی داره منو اذیت میکنه جای دیگه این سوال رو مطرح کردم و جوابی نگرفتم امیدوارم اینجا بهم کمک کنه
30.gif

من از لپ تاپ Acer aspire 5742G استفاده میکنم ، مشخصات :
Intel Core i3-380M
Nvidia GeForce GT540M - 1GB Graphic
4GB Memory DDR3
من تو اجرای بازی GTA IV مشکلی نداشتم ولی وقتی که از رو سیستم پاک کردم و پس از چند ماه GTA LIBERTY CITY رو نصب کردم وارد بازی که شدم گرافیک بازی همه روی LOW بود و اجازه تغییر اون به HIGH با MEDIUM رو نمیداد،به من گفتم که درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن،این لپ تاپ از دو کارت گرافیک استفاده میکنه من درایور NVIDIA رو آپدیت کردم و وقتی بازی رو اجرا کردم گرافیک بازی عالی بود ولی پس از چند دقیقه سیستم بدون هیچ اخطاری خاموش میشد،وقتی که وارد بازی میشم فن لپ تاپ داغ میکنه و صدا میده،کولینگ فن من هم در حال حاضر خرابه
فکر کردم مشکل از ویندوز هست ،ویندوز رو از 7 به 8 تغییر دادم و درایور هارو نصب کردم و بدون هیچ مشکلی بالا اومد ولی وقتی بازی رو اجرا میکنیم بازم خاموش میشه ، به من گفتن ویندوز 7 بذار تا نسخه اولیه درایورتو برات نصب کنیم رو 8 جواب نمیده ولی رو 8 نصب کردیم و جواب داد ، ولی همچنان همون مشکلی که از همون ویندوز 7 بود و تو 8 هم رفع نشد هست!
28.gif

به نظر شما مشکل از درایور گرافیک یا ویندوزه منه؟
یا از فن و داغ شدن لپ تاپ و نبودن کولینگ فن که داغ شدن زیاد باعث خاموش شدنش میشه؟
اینم بگم که موفع تبدیل فیلم با CONVERTXTODVD هم لپ تاپ بدجور داغ میکنه و صدا میده فن!

بالا