ني ني سايت: با شروع 3 ماه دوم بارداري، حالت تهوع خانم هاي باردار تقريباً از بين مي رود و انرژي و اشتها خود را باز مي يابند. در حقيقت خانم هاي باردار دراين مرحله از بارداري از هميشه احساس گرسنگي بيشتري مي كنند. در اين زمان آنها بايد روزانه 300 كالري بيشترتر از زمان شروع بارداري مصرف كنند.
براي آنكه خانم هاي باردار دچار اضافه وزن نشوند حتماً برنامه غذايي خود را با پزشك متخصص هماهنگ كنند. در اين مرحله از بارداري مسئله حساس اين است كه خانم هاي باردار بايد سعي كنند تا وزن لازم در اين دوره را به دست آورده و از بدست آوردن وزن اضافه خودداري كنند.
خانم هاي باردار بايد غذاهاي سرشار از انرژي را انتخاب كنند نه صرفاً سرشار از كالري. از نمونه هاي خوب اين نوع مواد هم مي توان به گوشت هاي كم چرب، مواد لبني بدون چربي، سبزيجات و ميوه ها اشاره كرد. در اين مرحله غذاهاي متنوع اما در حد متعادل پيشنهاد مي شود. معمولاً در اين مرحله از بارداري خانم ها بايد 3 وعده غذا و2 وعده غذاي سبك سالم در طول روز داشته باشند و تلاش شود تا در هر وعده غذاهاي متفاوتي ميل كنند. اگر خانم ها به طور مدام اين كار را انجام دهند، كم كم تنقلات (پفك، چيپس و..) از وعده غذايي آنها خارج خواهد شد.
به خانم هاي باردار پيشنهاد مي شود تا به طور مساوي تركيبي از كربوهيدرات ( حبوبات، سبزيجات) و پروتئين بدون چربي( سينه مرغ، گوشت راسته گوسفند و سويا) را در رژيم غذايي خود قرار دهند. همچنين كلسيم ها( لبنيات بدون چربي، شير سويا دار غني شده) فوليت(در آب پرتقال غني شده، غلات و نان وجود دارد) آهن( در سبزيجات سبز برگ دار) ويتامين هي آ و سي (كه به مقدار زياد در ميوه ها و سبزيجات يافت مي شود) در اين مرحله از بارداري از اهميت بالايي برخوردار هستند.
منبع:Fitpregnancy