پانته آ
متخصص بخش
[h=3]مواد لازم:[h=3]
[h=3]خرما: 400 گرم
کره آب شده: 3 قاشق سرپر
آرد: 150 گرم
روغن جامد: 80 گرم
گردو پودر شده : 100 گرم
دارچين: يک قاشق سرپر
زنجبيل: يک قاشق سرپر
طرز تهیه:
خرما را چرخ کرده و روي حرارت قرار مي دهيم. کره را به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا نرم شود. پودر گردو و دارچين و زنجبيل را به آن اضافه کرده و در ظرفي ديگر روغن را آب کرده و آرد تفت داده و الک شده را به آن اضافه مي کنيم. هم مي زنيم تا آرد به خورد روغن برود. خرما را ما بين دو نايلون چرب شده به شکل مستطيل باز کرده و از مواد آرد روي آن صاف کرده و به کمک نايلون آن را رولت مي کنيم و حدود 2 ساعت اجازه مي دهيم تا رولت بسته شود. حالا نيم سانت ، نيم سانت برش مي دهيم.

کره آب شده: 3 قاشق سرپر
آرد: 150 گرم
روغن جامد: 80 گرم
گردو پودر شده : 100 گرم
دارچين: يک قاشق سرپر
زنجبيل: يک قاشق سرپر
طرز تهیه:
خرما را چرخ کرده و روي حرارت قرار مي دهيم. کره را به آن اضافه مي کنيم و هم مي زنيم تا نرم شود. پودر گردو و دارچين و زنجبيل را به آن اضافه کرده و در ظرفي ديگر روغن را آب کرده و آرد تفت داده و الک شده را به آن اضافه مي کنيم. هم مي زنيم تا آرد به خورد روغن برود. خرما را ما بين دو نايلون چرب شده به شکل مستطيل باز کرده و از مواد آرد روي آن صاف کرده و به کمک نايلون آن را رولت مي کنيم و حدود 2 ساعت اجازه مي دهيم تا رولت بسته شود. حالا نيم سانت ، نيم سانت برش مي دهيم.