خسرو حيدري:با زرنگی اکرامی از دربی محروم شدم/بازی نکردن مقابل پرسپولیس ناراحت کننده است
خسرو حیدری هافبك محروم استقلال در داربي پنج شنبه اميدوار است همبازيهايش در غياب او بتوانند پيروزي در چهار داربي گذشته را تكرار كنند.
حيدري ابتدا رد مورد برد استقلال مقابل تراکتور می گوید:« ديروز بازي بسيار سختي داشتيم و بين دو نيمه مشكلاتي ايجاد شد كه هواداران تراكتورسازي ما را ميزدند و حتي من جرات نميكردم كه بين دو نيمه به سمت رختكن بروم، به همين دليل همه با هم قسم شديم كه پيروز شويم.»
او در مورد کارت زردی که گرفت ادامه می دهد:«در نيمه دوم فشار زيادي روي ما بود و به همين دليل فراموش كردم كه نبايد سه اخطاره شوم. در يك صحنه براي زدن توپ به سمت بازيكن رفتم كه البته اكرامي زرنگي كرد و داور خطا گرفت. من در آن بازي خشن بازي نميكردم، اما تمام بازيكنان تراكتورسازي يكي، دو بار من را زدند. بازيكنان تراكتورسازي عليزاده و حاتمي يكي، دوبار من را زدند ولي من به فكر جبران نبودم.»
وي در مورد عدم حضورش در داربي تاکید می کند:« در جام حذفي هم در بازي داربي نبودم و بازی نکردن مقابل پرسپولیس ناراحت کننده است ولي استقلال توانست پيروز شود. ما بازيكنان خوبي داريم كه مي توانند جايگزين شوند. با توجه به دو پيروزي پياپي كه به دست آوردهايم، در شرايط خوبي به سر ميبريم ولي اميدوارم بازيكنان ما در باد چهار پيروزي گذشته برابر پرسپوليس نخوابند. چون پيروزي در داربي سخت است.»