• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خسرو حیدری: به خودم خیلی اطمینان دارم/

South Boy

متخصص بخش فوتبال
خسرو حیدری: به خودم خیلی اطمینان دارم/ عراق را می‌بریم تا خیلی‌ها بدانند که مدعی جدی هستیم

سایت گل-خسرو حیدری مدافع راست تیم ملی در آستانه بازی با عراق، با اطمینان خاصی از پیروزی مقابل این تیم صحبت می‌کند. او به خبرنگار سایت گل می‌گوید: «تیم ما شرایط بسیار خوبی دارد و در حالت طبیعی باید بگویم که عراق به هیچ عنوان از لحاظ قدرت تیمی و در اختیار داشتن بازیکنان تاثیرگذار در حد ایران نیست. ما این بازی را خواهیم برد تا نشان دهیم که تیم پرقدرتی هستیم و همه باید بدانند که ایران در این جام مدعی جدی قهرمانی است.»
افشین قطبی برای انتخاب بازیکن موردنظرش در دفاع راست قبلا با تردیدهایی روبه‌رو بود و همین موضوع باعث شده که خیلی‌ها منتظر باشند و ببینند که او از نصرتی استفاده خواهد کرد یا حیدری. خسرو در این مورد می‌گوید: «ترکیب را سرمربی انتخاب می‌کند ولی من خیلی آماده هستم و به توانایی‌های خودم اطمینان دارم. اگر بازی کنم مطمئن باشید بهترین عملکردم را به نمایش خواهم گذاشت.»
حیدری در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین خصوصیات مثبت تیم ملی عراق چیست؟ می‌گوید: «عراق در فاز تهاجمی بسیار خطرناکی است و دوندگی بیش از حد بازیکنان این تیم برای هر تیمی خطرناک است. البته افشین قطبی توضیحات لازم را در مورد اینکه چگونه بازی کنیم، به ما ارائه داده و مطمئن باشید گام اول را محکم برمی‌داریم.»​

بالا