• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خطای صفحه ابی مرگ

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
این صفحه آبی که بنام های صفحه آبی مرده یا مرگ و صفحه خطای توقف نیز خوانده می شود، یک صفحه خطا است که در سیستم عامل ها، مخصوصاً Windows نمایش داده می شود.
این صفحه عموماً هنگامی که یک خطای بحرانی در کامپیوتر رخ می دهد، ظاهر می شود تا با خاموش کردن سیستم جلوی آسیب های احتمالی گرفته شود.


علل نمایش صفحه آبی خطا:

در سیستم عامل هایWindows مبتنی برNT ثبت نادرست درایورهای سخت افزارها یا عملکرد نادرست آن ها باعث نمایش این صفحه می شود.
در Windows ها سری 9x وجود فایل های DLL ناسازگار یا Bug های داخلی در Kernel سیستم عامل می تواند باعث ایجاد صفحه های آبی شود.
البته اشکالات فیزیکی ای مثل خرابی حافظه، تغییر ولتاژ Power ها، بالا رفتن درجه دمای سخت افزارها، نرسیدن برق به Hard یا دیگر سخت افزارها یا کار کشیدن بیش از توان یک سخت افزار هم باعث نمایان شدن صفحه های آبی در همه سیستم عامل های مبتنی بر Windows از نسخه 3.1 به بعد می شود.
در سیستم عامل های OS/2 و MS-DOS این صفحه به رنگ مشکی و به نام Black Screen of Death خوانده می شود و در سیستم عامل جدید Microsoft یعنی Vista این صفحه به رنگ قرمز دیده شده و عنوان Red Screen of Death را دارد.




اگر شما این پیغام را دریافت میکنید علت آن را میتوانید در موارد زیر بیابید.

1- آخرین آپدیت ها را دانلود و نصب کنید
ویندوز خود را اپدیت کنید برای این کار به اینجا بروید
اگر اخیرا وسیله سخت افزاری جدیدی به کامپیوتر خود اضافه کرده اید به وب سایت سازنده آن بروید و ببینید که درایور به روز آن موجود هست.
اگر اخیرا برنامه جدیدی به کامپیوتر خود اضافه کرده اید به وب سایت سازنده آن بروید و ببینید نسخه آپدیت شده آن وجود دارد.


2- هر برنامه یا سخت افزار جدید را پاک کنید
اگر شما خطای صفحه آبی را بعد از اضافه کردن برنامه جدید و یا حتی اضافه کردن وسیله سخت افزاری جدید مشاهده کردید و دانلود کردن آپدیت ها مشکل شما را حل نکرده سعی کنید برنامه جدید نصب شده را پاک کنید و هچنین امکان دارد مشکل از وسیله جدید اضافه شده باشد و چه بسا معیوب نیز باشد.

حافظه جانبی یا RAM نیز میتواند باعث پدیدار شدن صفحه خطای آبی شود شما میتوانید برنامه Memtest86 را از این سایت دانلود کنید و رم خود را بررسی کنید (این برنامه نیاز به برنامه دیگری مانند UltraISO دارد که میتوانید از اینجا دانلود کنید که باید با استفاده از UltraISO برنامه Memtest86 را روی سی دی کپی کنید)

3-کامپیوتر خود را با آنتی ویروس اسکن کنید
تعدادی از خطاهای صفحه آبی میتواند به علت وجود Viruses یا Malicious Software باشد اگر شما یک برنامه آنتی میروس نصب شده روی کامپیوترتان دارید مطمئن شوید که Up To Date است.
Microsoft Malicious Software Removal Tool 2.4 - تمام ورژنها


4- هارد دیسکتان را از خطاها چک کنید
برای انجام این کار روی Start و سپس بر روی My Computer کلیک کنید بر روی درایوی از هارد دیسک که می خواهید آن را از وجود خطا چک کنید کلیک راست کنید و سپس بر روی Properties کلیک کنید بر تب Tools کلیک کنید و سپس زیر Error-checKing بر ChecK Now کلیک کنید
برای تعمیر مشکلات به طور اتوماتیک انتخاب کنید Automatically fix file system errors
برای جستجو برای سکتورهای خراب Scan for and attempt recovery of bad sectors را انتخاب کنید که این اسکن برای پیدا کردن و تعمیر خطاهای فیزیکی روی هارد دیسکتان به کار میرود.

5- استفاده از System Restore
اگر خطای صفحه آبی بعد از آپدیت برنامه ای و یا نصب برنامه ای اتفاق افتاده است میتوانید از برنامه System Restore ویندوزتان را به زمان قبل از نصب برنامه ببرید.
 
بالا