*از ظروف پلاستیکی در مایکروویو استفاده نکنید.
* شیشه های آب پلاستیکی را در فریزر قرار ندهید.
* از لفافه و پوشش پلاستیکی در مایکروویو استفاده نکنید.
این توصیه ها نتیجه تحقیقات محققان درباره «دیوکــسین» و چگونگی عملکرد آن در بدن است. دیوکــسین سمی بسیار قوی برای سلولهای بدن است. این ماده شیمیایی سبب بروز سرطان – بخصوص سرطان سینه – می شود.
نباید غذاهای خود را در ظروف پلاستیکی در مایکروویو گرم کنید، بخصوص در مورد غذاهای حاوی روغن و چربی.
ترکیب «چربی و حرارت بالا و پلاستیک» سبب آزادسازی دیوکــسین به داخل غذا و در نهایت به درون سلولهای بدن ما می شود.
به جای آن، برای گرم کردن غذا، استفاده از ظرف شیشه ای مثل پیرکــس و چینی مناسب است. در این صورت، شما همان نتیجه را از گرم کردن غذا فقط بدون دیوکــسین می گیرید
* شیشه های آب پلاستیکی را در فریزر قرار ندهید.
* از لفافه و پوشش پلاستیکی در مایکروویو استفاده نکنید.
این توصیه ها نتیجه تحقیقات محققان درباره «دیوکــسین» و چگونگی عملکرد آن در بدن است. دیوکــسین سمی بسیار قوی برای سلولهای بدن است. این ماده شیمیایی سبب بروز سرطان – بخصوص سرطان سینه – می شود.
نباید غذاهای خود را در ظروف پلاستیکی در مایکروویو گرم کنید، بخصوص در مورد غذاهای حاوی روغن و چربی.
ترکیب «چربی و حرارت بالا و پلاستیک» سبب آزادسازی دیوکــسین به داخل غذا و در نهایت به درون سلولهای بدن ما می شود.
به جای آن، برای گرم کردن غذا، استفاده از ظرف شیشه ای مثل پیرکــس و چینی مناسب است. در این صورت، شما همان نتیجه را از گرم کردن غذا فقط بدون دیوکــسین می گیرید