• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خطرات استفاده از پلاستیک در ماکروویو

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
*از ظروف پلاستیکی در مایکروویو استفاده نکنید.
* شیشه های آب پلاستیکی را در فریزر قرار ندهید.
* از لفافه و پوشش پلاستیکی در مایکروویو استفاده نکنید.
این توصیه ها نتیجه تحقیقات محققان درباره «دیوکــسین» و چگونگی عملکرد آن در بدن است. دیوکــسین سمی بسیار قوی برای سلولهای بدن است. این ماده شیمیایی سبب بروز سرطان – بخصوص سرطان سینه – می شود.
نباید غذاهای خود را در ظروف پلاستیکی در مایکروویو گرم کنید، بخصوص در مورد غذاهای حاوی روغن و چربی.
ترکیب «چربی و حرارت بالا و پلاستیک» سبب آزادسازی دیوکــسین به داخل غذا و در نهایت به درون سلولهای بدن ما می شود.
به جای آن، برای گرم کردن غذا، استفاده از ظرف شیشه ای مثل پیرکــس و چینی مناسب است. در این صورت، شما همان نتیجه را از گرم کردن غذا فقط بدون دیوکــسین می گیرید
 

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
شیشه های پلاستیکی آب را در فریزر برای انجماد قرار ندهید؛ چون این کار سبب آزادسازی سم دیوکــسین از ظروف پلاستیکی می شود.
غذاهای فوری (Fast Food) و سوپها را باید از ظرف یک بار مصرف خالی و در ظرف دیگری گرم کرد.
کاغذ بد نیست، ولی هنوز معلوم نیست که مطمئنتر از ظروف شیشه ای و … باشد.
عرضه کنندگان غذاهای فوری (Fast Food) بتازگی از ظروف کاغذی غذا به جای ظروف یونولیت (Foam) استفاده می کنند، مسئله دیوکــسین یکی از علل این کار است.
لفافه های پلاستیکی فقط وقتی خطرناک است که برای پخت غذا در مایکروویو استفاده شود.
فراوری غذاها در حرارت خیلی بالا سبب حل شدن و آزاد شدن دیوکــسین از پلاستیک و تزریق آن به داخل غذا می شود. به عنوان جایگزین، پوشاندن غذا با لفافی کاغذی توصیه می شود
 
بالا