• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خط سفید زندگی

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]ساعت حول و حوش ده شب بود ، تو جاده بودم ، مسیر بین دوتا شهر و میرفتم ، یه قسمتی از مسیر اصلاً چراغ نداشت ، خیلی تاریک بود ، تنها راهنما توی اون شب تاریک ، توی اون مسیری که پیچ و خمش کم هم نبود ، یه خط سفید ممتد بود که کنار جاده کشیده شده بود و توی اون تاریکی خوب به چشم می اومد وتنها عاملی بود که جلوی انحراف و میگرفت ، اما ناگهان به یه قسمتی از مسیر رسیدم که تازه آسفالت کرده بودن و از اون خط سفید خبری نبود ! خیلی هول برم داشت چون دیگه هیچ راهنمایی نداشتم ، هرلحظه امکان داشت از جاده منحرف بشم ، یادمِ خوب چشام و تیز کردم تا بتونم جلوم و ببینم ، ولی بی فایده بود ، تنها چیزی که میدیدی تاریکی بود و تاریکی...!!!
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]اونجا بود که فهمیدم این خط سفید ممتد چقدر مهمه! یه لحظه با خودم فکر کردم که تو مسیر پر خطر زندگیم ، تومسیری که ایمان دارم خطرش از هر مسیر دیگه ای بیشترِ ، تومسیری که باور داشتم خیلی عوامل واسه منحرف شدنم دست به دست همدیگه دادن ، تو مسیری که واقعاً تاریکه !!! این خط سفید ممتد کجاست ؟ کیه ؟ چیه ؟ اصلاً میبینمش ؟ ، آیا با یه لحظه ندیدنش ترس به جونم افتاده یا نه ؟ و اینکه تا حالا اصلاً از این مسیر منحرف شدم یانه ؟ اینکه تو این مسیر تاریک اصلاً دنبال اون خط سفیده هستم یا نه ؟ و . . . ؟ و . . . ؟ و . . . ؟
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]آره مسیر زندگی مخاطره آمیز ترین مسیری که هر فردی تجربه میکنه ، اما آیا تو این مسیر تاریک دنبال راهنما میگرده ؟
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]اصلاً راهنما رو میشناسه ؟

سمیه.ن

کاربر ويژه
گفتم: چقدر احساس تنهایی می‌کنم …
گفتی: فانی قریب
من که نزدیکم (بقره/۱۸۶)

گفتم: تو همیشه نزدیکی؛ من دورم… کاش می‌شد بهت نزدیک بشم …
گفتی: و اذکر ربک فی نفسک تضرعا و خیفة و دون الجهر من القول بالغدو و الأصال
هر صبح و عصر، پروردگارت رو پیش خودت، با خوف و تضرع، و با صدای آهسته یاد کن (اعراف/۲۰۵)

گفتم: این هم توفیق می‌خواهد!
گفتی: ألا تحبون ان یغفرالله لکم
دوست ندارید خدا ببخشدتون؟! (نور/۲۲)

گفتم: معلومه که دوست دارم منو ببخشی …
گفتی: و استغفروا ربکم ثم توبوا الیه
پس از خدا بخواید ببخشدتون و بعد توبه کنید (هود/۹۰)

گفتم: با این همه گناه… آخه چیکار می‌تونم بکنم؟
گفتی: الم یعلموا ان الله هو یقبل التوبة عن عباده
مگه نمی‌دونید خداست که توبه رو از بنده‌هاش قبول می‌کنه؟! (توبه/۱۰۴)

گفتم: دیگه روی توبه ندارم …
گفتی: الله العزیز العلیم غافر الذنب و قابل التوب
(ولی) خدا عزیزه و دانا، او آمرزنده‌ی گناه هست و پذیرنده‌ی توبه (غافر/۲-۳ )

گفتم: با این همه گناه، برای کدوم گناهم توبه کنم؟
گفتی: ان الله یغفر الذنوب جمیعا
خدا همه‌ی گناه‌ها رو می‌بخشه (زمر/۵۳)

گفتم: یعنی بازم بیام؟ بازم منو می‌بخشی؟
گفتی: و من یغفر الذنوب الا الله
به جز خدا کیه که گناهان رو ببخشه؟ (آل عمران/۱۳۵)

گفتم: نمی‌دونم چرا همیشه در مقابل این کلامت کم میارم! آتیشم می‌زنه؛ ذوبم می‌کنه؛ عاشق می‌شم! … توبه می‌کنم
گفتی: ان الله یحب التوابین و یحب المتطهرین
.:: خدا هم توبه‌کننده‌ها و هم اونایی که پاک هستند رو دوست داره (بقره/۲۲۲) ::.

ناخواسته گفتم: الهی و ربی من لی غیرک
گفتی: الیس الله بکاف عبده
خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)

گفتم: در برابر این همه مهربونیت چیکار می‌تونم بکنم؟​
گفتی:یا ایها الذین آمنوا اذکروا الله ذکرا کثیرا و سبحوه بکرة و اصیلا هو الذی یصلی علیکم و ملائکته لیخرجکم​
من الظلمت الی النور و کان بالمؤمنین رحیما​
ای مؤمنین! خدا رو زیاد یاد کنید و صبح و شب تسبیحش کنید. او کسی هست که خودش و فرشته‌هاش
بر شما درود و رحمت می‌فرستن تا شما رو از تاریکی‌ها به سوی روشنایی بیرون بیارن.
خدا نسبت به مؤمنین مهربونه (احزاب/۴۱-۴۳)

ali jan

کاربر ويژه
خط ممتد سفید ایمان به خداست.هرچه خدا رو بیشتر بشناسی برات واضح تر و روشنتره.

parisa

متخصص بخش
همه دنبال خط ممتدسفید تو زندگیمون هستیم.اما وقتی پیداش میکنیم ومیبینیم ازخیلی چیزاومسائل باید دست برداری تا به پایان خط برسی. یهو میزنی تو جاده خاکی چون کشش نداری

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
همه دنبال خط ممتدسفید تو زندگیمون هستیم.اما وقتی پیداش میکنیم ومیبینیم ازخیلی چیزاومسائل باید دست برداری تا به پایان خط برسی. یهو میزنی تو جاده خاکی چون کشش نداری
واقعا چرا مثل آدم زندگی کردن و راه درست رفتن سخته؟

parisa

متخصص بخش
سوالی که من م همیشه درگیرشم
واسه این که بایدازخیلی تمایلاتت دست بکشی وبه این نکته برسی که دنیا زندان هست واسه همین تحملش برات سخت میشه ومیری بیراهه:بدجنس:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
با اینکه میدونیم راه درست نتیجه و فایده هاش ماندگاره،اما همیشه هدف هایی که زودگذر هستند را انتخاب میکنیم. و این یعنی اینکه فقط تا نوک دماغمونو مبینیم...

parisa

متخصص بخش
دقیقا منم گفته شما رو قبول دارم
فکرشو کنین وقتی تو این بیراهه هستیم .وناگهان یک بلای طبیعی مثلا زلزله به وجود میاد.وای چه تکاپوویی میکنیم که زنده بمونیم وهمین خط ممتد سفید وادامه بدیم! تا به انتها برسه. اما فقط وفقط چند روزاین راه مهمونمون هست وبازروزازنو :تعجب2:

tirnam

کاربر ويژه
جز خدا به چیزی امید نداشته باش . نه به خط سفید نه به خط سیاه .

به خدا توکل کن و از چیزی نترس و برو جلو .

بالا