[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]ساعت حول و حوش ده شب بود ، تو جاده بودم ، مسیر بین دوتا شهر و میرفتم ، یه قسمتی از مسیر اصلاً چراغ نداشت ، خیلی تاریک بود ، تنها راهنما توی اون شب تاریک ، توی اون مسیری که پیچ و خمش کم هم نبود ، یه خط سفید ممتد بود که کنار جاده کشیده شده بود و توی اون تاریکی خوب به چشم می اومد وتنها عاملی بود که جلوی انحراف و میگرفت ، اما ناگهان به یه قسمتی از مسیر رسیدم که تازه آسفالت کرده بودن و از اون خط سفید خبری نبود ! خیلی هول برم داشت چون دیگه هیچ راهنمایی نداشتم ، هرلحظه امکان داشت از جاده منحرف بشم ، یادمِ خوب چشام و تیز کردم تا بتونم جلوم و ببینم ، ولی بی فایده بود ، تنها چیزی که میدیدی تاریکی بود و تاریکی...!!!
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]اونجا بود که فهمیدم این خط سفید ممتد چقدر مهمه! یه لحظه با خودم فکر کردم که تو مسیر پر خطر زندگیم ، تومسیری که ایمان دارم خطرش از هر مسیر دیگه ای بیشترِ ، تومسیری که باور داشتم خیلی عوامل واسه منحرف شدنم دست به دست همدیگه دادن ، تو مسیری که واقعاً تاریکه !!! این خط سفید ممتد کجاست ؟ کیه ؟ چیه ؟ اصلاً میبینمش ؟ ، آیا با یه لحظه ندیدنش ترس به جونم افتاده یا نه ؟ و اینکه تا حالا اصلاً از این مسیر منحرف شدم یانه ؟ اینکه تو این مسیر تاریک اصلاً دنبال اون خط سفیده هستم یا نه ؟ و . . . ؟ و . . . ؟ و . . . ؟
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]آره مسیر زندگی مخاطره آمیز ترین مسیری که هر فردی تجربه میکنه ، اما آیا تو این مسیر تاریک دنبال راهنما میگرده ؟
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]اصلاً راهنما رو میشناسه ؟
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]اونجا بود که فهمیدم این خط سفید ممتد چقدر مهمه! یه لحظه با خودم فکر کردم که تو مسیر پر خطر زندگیم ، تومسیری که ایمان دارم خطرش از هر مسیر دیگه ای بیشترِ ، تومسیری که باور داشتم خیلی عوامل واسه منحرف شدنم دست به دست همدیگه دادن ، تو مسیری که واقعاً تاریکه !!! این خط سفید ممتد کجاست ؟ کیه ؟ چیه ؟ اصلاً میبینمش ؟ ، آیا با یه لحظه ندیدنش ترس به جونم افتاده یا نه ؟ و اینکه تا حالا اصلاً از این مسیر منحرف شدم یانه ؟ اینکه تو این مسیر تاریک اصلاً دنبال اون خط سفیده هستم یا نه ؟ و . . . ؟ و . . . ؟ و . . . ؟
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]آره مسیر زندگی مخاطره آمیز ترین مسیری که هر فردی تجربه میکنه ، اما آیا تو این مسیر تاریک دنبال راهنما میگرده ؟
[FONT=tahoma,Vazir,helvetica,sans-serif]اصلاً راهنما رو میشناسه ؟