• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خلال مرغ و بادام

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 350 گرم
بادام پودر شده 2/1 فنجان
پودر نان 1 فنجان
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
آرد 4/1 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ درشت 1 عدد
ترشی میوه 2قاشق سوپ خوری
سس مایونز 1 قاشق سوپ خوری
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چایخوری
آب پرتقال 1 قاشق سوپ خوری

▪ طرزتهیه:
مرغ ها را به صورت خلالهای باریک ببرید. در یک کاسه پودر بادام ، پودر نان و جعفری را مخلوط کنید. آرد ، نمک و فلفل را داخل یک کیسه نایلون بزرگ با هم مخلوط کرده خلالهای مرغ را داخل آن بغلتانید . سپس داخل تخم مرغ بهم زده و بعد در مخلوط پودر بادام بغلتانید تا خوب سطح مرغها پوشیده شود. حال می توانید مرغها را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید سپس در روغن داغ سرخ کنید و به همراه سس مخصوص میل کنید. برای تهیه سس ، ترشی میوه ، سس مایونز ، پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده کنار غذا بگذارید، می توان از پرتقال ورقه شده و برگ جعفری جهت تزیین غذا استفاده نمود.
 
بالا