• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خنده‌ دارترین دزدی ها در سال 91

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
دستگیری در کانال کولر

بامزده‌ترین اجرای دستگیری به دزدی مربوط می‌شود که تصمیم گرفت از کانال کولر وارد مغازه شود و نقشه سرقت‌هایش را اجرا کند. اما دزد جوان داخل کانال کولر گیر افتاد و با کمک ماموران آتش‌نشانی از داخل کانال بیرون کشیده شد.
مدتی قبل ماموران کلانتری ۱۳ عباسیه شیراز از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ با خبر شدند که از کانال کولر یکی از بانک‌های این شهر سروصدای عجیبی به گوش می‌رسد. برای همین برای بررسی موضوع راهی محل شدند. ماموران پس از بررسی محل متوجه شدند که مردی در حالی که قصد ورود به بانک از طریق کانال کولر را داشته در دهانه تنگ این کانال گرفتار شده و بر اثر شدت فشاری که به او آمده اقدام به داد و فریاد و درخواست کمک کرده است.
با مشخص شدن این موضوع ماجرا به آتش‌نشانی گزارش شد و با حضور امدادگران در محل، سارق از داخل کانال کولر بیرون آورده شده و توسط ماموران دستگیر شد. متهم در تحقیقات انجام شده اقرار کرد که با همدستی دو نفر دیگر قصد سرقت از این بانک را داشته‌اند اما زمانی که وی در کانال کولر گیر کرده، همدستانش موفق به نجات او نشده‌اند و برای اینکه به دام نیفتند از محل فرار کرده‌اند. با اعترافات این مرد دو همدست او هم دستگیر شدند و به سرقت ناکام اعتراف کردند.

خواب بی‌موقع

شاید باورتان نشود اما دزدی تنها به این دلیل به دام پلیس افتاد که بی‌موقع خوابید. ماجرا از این قرار بود که مادر و دختری برای خرید از خانه خ ارج می‌شوند و بعد از آنکه به خانه برمی‌گردند با صدای خر و پف در اتاق خواب مواجه می‌شوند. دختر جوان و مادرش تمام اتاق را می‌گردند و در نهایت منشأ صدا را زیر تخت خواب پیدا می‌کنند. وقتی نگاهی به زیر تخت می‌اندازند در کمال تعجب با مرد غریبه‌ای مواجه می‌شوند که در خانه آنها خوابیده است. مردی که بی‌شک برای دزدی به آنجا آمده بود.
آنها بلافاصله با پلیس تماس گرفتند و دزد بدشانس در حالی که کیسه‌ای پر از طلا و پول کنارش بود دستگیر شد. او زمانی که چشم باز کرد با دیدن صاحبخانه و ماموران پلیس که دورش حلقه زده بودند شوکه شد و پس از انتقال به کلانتری در تحقیقات به ماموران گفت: من کارگر ساختمان کناری هستم. چند روزی بود که این خانه را زیر نظر گرفته بودم. فهمیده بودم که فقط یک مادر و دختر در آن زندگی می‌کنند در این چند روز متوجه شدم انها از نظر مالی، وضع خوبی دارند و تصمیم به سرقت گرفتم. برای همین امروز وقتی دیدم آنها برای خرید از خانه خارج شدند از فرصت استفاده کردم و از طریق داربست وارد خانه شدم. بعد از برداشتن پول‌ها و طلاها خواستم از طریق همان داربست برگردم اما نشد و چون در آپارتمان بسته بود در خانه حبس شدم. مدتی داخل اتاق‌ها را گشتم و جون از صبح سر کار بودم احساس خستگی کردم. تصمیم گرفتم بروم زیر تخت و مخفی شوم و در زمانی که آنها وارد خانه شدند خودم را به طریقی به در خروجی برسانم و فرار کنم. اما زیر تخت خوابم برد و با صدای ماموران پلیس از خواب بیدار شدم. با اعتراف مرد جوان به سرقت او روانه بازداشتگاه شد.

دزدی در لباس صاحبخانه

تصور کنید برای مسافرت چند روزه از خانه خارج شده‌اید و بعد از پایان تعطیلات، راه خانه‌تان را در پیش می‌گیرید اما درست زمانی که می‌خواهید وارد خانه شوید صدای تلویزیون به گوشتان می‌رسد. در را که باز می‌کنید مردی را با لباس‌های خودتان روی کاناپه جلوی تلویزیون می‌بینید. مردی میانسال که در حال تماشای تلویزیون است و با خیال راحت تخمه می‌شکند و برنامه مورد علاقه‌اش را تماشا می‌کند.
اشتباه نکنید این اتفاق در یک فیلم کمدی رخ نداده است بلکه چند ماه قبل وقتی زوج جوانی از مسافرت به خانه‌شان برگشتند با چنین منظره‌ای مواحه شدند و بعد از دستگیری دزد جوان او را تحویل پلیس دادند. دزد دستگیر شده در بازجویی‌ها گفت: با خانواده‌ام دعوایم شد و آنها مرا از خانه بیرون کردند. جایی برای رفتن نداشتم برای همین تصمیم گرفتم در خیابان قدم بزنم. در حال قدم زدن بودم که متوجه شدم مرد جوانی چند چمدان داخل ماینش گذاشت و بعد از قبل کردن در خانه به همراه همسرش انجا را ترک کرد. قفل و بست روی در خانه و چمدان حکایت از مسافرتی طولانی داشت و من هم تصمیم گرفتم چند روزی در آن خانه بمانم، چون جایی برای ماندن نداشتم.
وارد خانه شدم و در مدتی که صاحبخانه نبود از مواد غذایی‌ای که داخل یخچال بود استفاده کردم و به حمام رفتم و لباس‌های صاحبخانه را پوشیدم، تصمیم داشتم امروز خانه را ترک کنم که از شانس بدم زمانی که داشتم فیلم می‌دیدم صاحبخانه سر رسید و مرا دستگیر کرد.
با اعترافات جوان از آنجایی که سرقتی رخ نداده بود، قاضی امام وردی از شعبه ۸۰۴ مجتمع شهید قدوسی مشهد برای متهم جوان به اتهام ورود به عنف قرار بازداشت صادر کرد.

خنده دارترین دزدی ها در ایران91 - بوتیا نیوز | خبر فارسی

بالا