• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خنده بازار هفته :)

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
گاهی انقد تو کارام “دس دس” میکنم که یهو اطرافیانم پا میشن شروع میکنن رقصیدن … :10:
*

انقد بدم میاد وقتی از خواب پامیشم به جای صبحانه، نهار میزارن جلوم :سوت: گرفتی مطلبو؟:15:
*

آیا به راستــــی ‌زمان آن فرا نرسیده است کهبه گرفتن عکسهایی که در آنها عینک آفتابی در منزل زده اید خاتمه بدهید ؟ :| :))))))
*
روی صحبتم با اون بچه‌ی 11 سالست که استاتوس گذاشته
“زندگی‌ چرا انقد منو خسته میکنی‌”

چی‌ شده؟ باز مامانت فرستادتت نون بگیری؟ :25:
*

قصد پسرا برای دانشگاه رفتن: پول دار شدن
قصد دخترا برای دانشگاه رفتن: جلب توجه پسرای پول دار
دانشگاه هم نکته ی انحرافیه

*

بچه که بودم توی خونه فوتبال بازی میکردم... واسه اینکه حس فوتبال استادیومی بهم منتقل بشه و آرمانهای ورزش حفظ بشه...
روی قالی تف میکردم...

*

دیدین شبا که خونه ساکت میشه اسباب وسایل تو خونه شروع میکنن به صدا درآوردن ؟
الهی بگردم ؛ خستگی در میکنن !
عاشق صدای قلنج شکوندن تلوزیونم …

*

ینی پشه هام اگه دوسشون داشته باشیم ولمون میکنن میرن ؟ :غش2:
*

تو گذشته میگفتن پزشک محرمه..کم کم عکاس و فیلم بردار هم محرم شدن حالا هم که دى جى و گروه موسیقى محرم شدن ، اینجور که من فهمیدم الان فقط داداشاى عروس و دوماد نامحرمن!
*
من یه بار تو اینترنت داشتم میگشتم بابام اومد پشت سرم مجبور شدم کل Help ویندوز رو بخونم، این ویندوز اگه بدونید چه قابلیت هایی که نداره :10:

*

سه تا دیوونه سوار تاکسی میشن راننده میبینه دیوونن بدون اینکه حرکت کنه میگه: رسیدیم
اولی کرایه میده پیاده میشه
دومی کرایه میده پیاده میشه
سومی میزنه تو سر راننده و میگه: دیگه هیچوقت انقد تند نرو..

*
رو دسته صندلی دانشگاه نوشته بود وقتی زلزله اومد پشت صندلیو نگا کن !
پشتشو نگا کردیم نوشته بود الان نه خره وقتی زلزه اومد

*
امروز خونه ی داییم اینا بودم، تلفنشون زنگ زد.
پسرداییم که 5سالشه جواب داد؛ بعدش زن داییمو صدا کرد گفت :
مامان ... بیا گودزیلاس!
گفتم : سروش این چه حرفیه؟ گودزیلا یعنی چی؟
میگه : مامانم گفته عمه هات زنگ زدن بگو : گودزیــلا !
اگه خاله هات بودن بگو : نازیـــلا !
میگم : خب حالا کی بود ؟
میگه : مامانت بود دیـــــگه ...!

:تنبیه::10:

*
از خانمی پرسیدند : شنیده ام پسر و دخترت هر دو ازدواج کرده اند، آیا از زندگی خود راضی هستند ؟
خانم جواب داد : دخترم زندگی خوشی پیدا کرده که من همیشه برایش آرزو می کردم. ابدا دست به سیاه و سفید نمی زند .
صبحانه را در رختخواب می خورد. بعد از ظهرها هم دو سه ساعتی می خوابد. عصر با دوستانش به گردش می رود و شب هم با تفریحاتی مثل سینما و تلویزیون سر خود را گرم می کند. یقین دارم که دامادم هم با داشتن چنین همسری سعادتمند است !
پرسیدن وضع پسرت چطور است ؟
گفت : اوه اوه !!! خدا نصیب نکند ! بلا بدور ، یک زن تنبل و و وارفته ای دارد که انگار خانه شوهر را با تنبل خانه اشتباه گرفته است .
دست به سیاه سفید که نمی زند . اصرار دارد که صبحانه را در رختخواب بخورد .
تا ظهر دهن دره می کند. بعد از ظهرها باز تا غروب خبر مرگش کپیده ! عصر هم از خانه بیرون می رود و تا نصفه شب مشغول گردش است . با وجود این زن ، پسرم بدبخت است!

چی شد الان؟؟؟:فکر:

*
گـــــاهی وقتا داشته های ما
آرزوی دیگـــــران است ...

:8:شاد باشید دوستان خوبم:8:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
یکی از فامیلامون رفته بود هند تو مهمونی از خاطرات هند رفتنش داشت واسه ما میگفت:تو هند خیلی به ما احترام میذاشتن، بعضیاشون انگار داشتن ما رو می پرستیدن
یهو لامصـــب وسط خاطره گفتنش پدر بزرگم گفت : آره هندیا اکثریتشون گاو پرستن :))))

ببین داداش ، مارو از اینترنت ملی نترسون ، ما از بچه های کانکشنهای ۲کیلو بایتیم،با همین سرعتا عاشق شدیم ، عصبانی هم شدیم ، وبلاگ هم داشتیم ، دانشجو هم بودیم .آره داداش . اینترنت، نفت نیست ملی بشه بخوریدش!!

تجربه نشون داده ، دخترائی که فقط عکس چشمشون رو برا پروفایلشون میزارن ،هنوز بینی مبارک رو عمل نکردن

سازمان بهداشت جهانی برای آزمایش یک واکسن خطرناک وجدید احتیاج یه داوطلب داشت. از میان مراجعین فقط سه نفرواجد شرایط اعلام شدند:
یک آلمانی ،یک فرانسوی و یک ایرانی
قرار شد با تک تک آنان مصاحبه شود برای انتخاب نهایی
مصاحبه از آلمانی پرسید: برای این کار چقدر پول میخواهید؟
او گفت من صد هزار دلار، این را میدهم به زنم که اگر از این واکسن مردمیا فلج شدم، زنم بی پول نماند.
مصاحبه گر او را مرخص کرد وهمین سوال را از فرانسوی نمود.
او گفت من دویست هزار دلار میگیرم، صدهزار تا برای زنم و صد هزار تا برای معشوقه ام.
وفتی او هم رفت، ایرانی گفت من سیصد هزار دلار می خواهم.
صد هزار برای خودمصد هزار تا هم حق حساب شماصد هزار تاش هم میدیم به آلمانی که واکسن را بهش بزنیم !!!؟

هیچ وقت عکسای دوره دبیرستان دختری که دوس دارینو نگاه نکنین!
بذارین تصویر خوبی ازش تو ذهنتون بمونه !!

دوستم اس ام اس داده واسه امتحان فردا خوندی؟
من: نه، کار داشتم نرسیدم. تو خوندی؟؟
دوستم: نه دیگه، من هر وقت نمی خونم بهت مسیج میدم که تو هم بگی نخوندم خیالم راحت شه

یکی این پستو گذاشته:کابل مودمو خم کنید، اینترنت پشت سیم جمع میشه ...بعد یهو ولش کنین!
اینترنت با فشارمیاد تو مودمتون حالشو می برید
تذکر : سیمو زیاد نگه ندارید ممکنه اینترنت فشارش خیلی زیاد شه ,بترکه کف اتاقتون اینترنتی شه!!!!!!!!!
بعد یه احمقی هم این کامنتو زیرش نوشته:
اینترنت من خیلی سرعتش کمه من 15 دقیقست کابلو خم کردم ولی اینترنتم هنوز جم نشده,حالا چیکارش کنم؟
من :O!!!
کابل مودم :|
اینترنت :|
سرعت :|
ملت :))))
کسی که کامنتو گذاشته :-؟

یه روز رئیس یه دیوونه خونه 3 تا از بهترین مریض هاشو میاره واسه تست تا ترخیصشون کنه. به اولی میگه دو دو تا؟ میگه 57 تا!! به دومی میگه دو دو تا؟ میگه سه شنبه!! خلاصه جفتشون و رد میکنه و نوبت نفر سوم می شه ازش می پرسه دو دو تا میگه چهارتا !! میگن آفرین چه جوری بهش رسیدی؟ میگه بابا این که کاری نداشت 57 رو از سه شنبه کم کردم!!!!

با دوستم میرم شام پیتزا بخورم حدود 45 دقیقه طول میکشه پیتزام تموم بشه...
اما تو خونه که با داداشم پیتزا میخورم امکان نداره زیر 3 دقیقه و 21 ثانیه طول بکشه...:))))
اینجا جنگله بخور تا خورده نشی

با فامیلمونا و پسرش که تازه کنکور داده بود نشسته بودیم داشتیم راجع به نتایج حرف میزدیم باباش از من پرسید تو کجا دانشگاه میری ؟گفتم من زیاد درس نخوندم آزاد قبول شدم به پسرش گفت :خاک بر سرت تو از این گوسفند هم کمتری؟

قبض برق زیاد اومده بود، نشون بابام که دادم، یه سری تکون داد و پاشد رفت پشت کامپیوتر!!! منم رفتم نزدیکتر ببینم چیکار میخواد بکنه، دیدم رفته توو گوگل نوشته: آموزش دستکاری کنتور برق!!

گاج منتشركرد:
اولی ها، دومی ها، سومی ها، كنكوری ها...
خــــــاک بر سرتــون با این وضع درس خوندنتون

ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻮﺻﻴﻒ ﺩﺧﺘﺮ یکی اﺯ اﻗﻮاﻡ ﺑﺮای من:
.
.
.
ﻗﺪﺵ اﻧﺪاﺯﻩ ﺧﻮﺩﺗﻪ ، ﻫﻴﻜﻠﺸﻢ ﺷﺒﻴﻪ ﺧﻮﺩﺗﻪ … ولی ﺧﻮﺷﮕﻠﻪ

:10::10::10:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
فقط کافيــــه به هر دليلي يه مدت کوتــــاه مشکل مالي واست پيش بيــــــاد،تو همين مدت کوتــــــــــاه خيلي اتفاقي؛

ماشينت خراب ميشه :|
دندون درد ميگيري :|
قبض برق و گاز خونــــه مياد :|
...
همراه اول اس ام اس ميزنـــــــه قبض موبايل اومده :|
شارژ ADSl تموم ميشه :|
به 2 تا جشن تولد دعوت ميشي :|
دوستاتم يهو دلشون واست تنگ ميشه ميخوان بيان پيشت :|

با تشکر از زندگي :|

فک کنم همينجوري نرخ آب و برق و گاز و تلفن بالا بره ، با کپي فيش برق خونمون ، بهمون پناهندگي بدن!!!!!

تو هواي باروني
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خيلي راحت ميتونيد از پنجره اتاقتون تف کنيد رو سر عابرين...!!

:10:

سه تا چيز هست که هيچ وقت آدم نميتونه فراموششون کنه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
صبحانه، ناهار، شام
قرار نيست که همش احساساتي باشه

رفتيم خاکسپاري فاميلموون داداشش خودش انداخته تو قبر که اول منو بايد خاک کنيد ، باباشون بيل و ور داشته داره خاک ميريزه روش ميگه آره، توهم برو پيش داداشت نذار اونجا تنها باشه!
:|

آيا ميدانستيد هم اکنون گدايان شهر نيويورک با پول خردهاي ته جيبشان ميتوانند بمدت يکماه در هتل داريوش کيش، اقامت خوشي را داشته باشند؟! :|

اين کارمنداي وزارت امور خارجه دقيقا براي چي حقوق ميگيرن!..؟ ما که با هيچ کس در ارتباط نيستيم !!!!!

خو چرا خو ؟

يادتون مياد يه زماني يه آهنگ بود ميگفت امشب دل من هوس رطب کرده...
الان داشتم به اين فکر مي‌کردم که اون زمان ظاهراً هلو و اينا تو بورس نبوده احيانا

دست به دست هم دهيم به مهر
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
از ميهن خويش بزنيم به چاک :|

اينايي که کسي از کاراشون سردرنمياره،
اينايي که کاراشونو هميشه ساکت و آروم انجام ميدن،
اينايي که عشقشون لباس مشکيه،
اينايي که دلشون نمياد وقتي که خوابي بيدارت کنن،
اينايي که روزا براشون بي معني شده و شبا فقط کار ميکنن،
اينايي که با ديواره خونه ها يه دنيا خاطره دارن،
اينا رو خيلي زياد مواظبشون باشيد،
اين لامصبا دزدن

اگر در اتاقي با رنگ سفيد بماني، از فرط آرامش ديوانه مي شوي.
سياه رنگ جدي است، اگر در اتاقي با رنگ سياه بماني، از فرط نااميدي ديوانه مي شوي.
قرمز رنگ جذاب و گرم است، اگر در اتاقي با رنگ قرمز بماني از فرط هيجان ديوانه مي شوي.
زرد رنگ زندگي است، اگر در اتاقي با رنگ زرد بماني از فرط اضطراب ديوانه مي شوي.
.
.
.
.
.
.
.
اصولا اگر زياد در اتاق بماني ديوانه مي شوي!!
زياد هم ربطي به رنگها ندارد .پاشو برو بيرون اينقدر پاي کامپيوتر نشين ديونه ميشي!!

دوره راهنماييم یک دختره تو خیابون صدام كرد ، یک پاکت نامه داد دستم،منه اُسكلم برداشتم نامه رو جلو چشش انداختم تو صندوق پُست.اولین جمله "خیلی بی شعوری" رو تو زندگیم اون روز شنیدم

ميخام بدونم اون کسی که گفت:"حجاب سنگر زن است" مردا رو تانک مد نظرقرار داده يا F16 ؟!؟!

:10:

بالا