مواد لازم برای 6 نفر:
سینه جوجه از استخوان جدا شده=2 عدد
جگر بره=1 عدد(یا نیم کیلو جگر مرغ)
فلفل سبز دلمه ای=3 تا 4 عدد
پیاز متوسط=3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی متوسط=3 تا 4 عدد
روغن=100 گرم
نمک=به قدر کافی
طرز تهیه:
سینه جوجه را به شکل خلال به اندازه یک انگشت خرد می کنیم.رگ و ریشه جگر را می گیریم و آنرا نیز بلند و باریک خرد می نماییم. فلفل و پیاز و گوجه فرنگی را نیز خلال می نماییم.
کمی از روغن را کنار می گذاریم بقیه روغن را در ظرفی ریخته روی آتش می گذاریم تا داغ شود. فلفل و پیاز را در روغن کمی سرخ می کنیم به حدی که پخته و نرم شود گوجه فرنگی را اضافه می نماییم،کمی نمک می زنیم بعد از چند جوش روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم بماند.روغنی را که کنار گذاشته ایم در ظرفی ریخته می گذاریم داغ شود.جوجه را در آن کمی سرخ می کنیم و بعد جگر را اضافه می کنیم.آب جگر که کاملا کشیده شد مخلوط با پیاز و فلفل و گوجه فرنگی که کاملا گرم است کرده و بهم می زنیم و در ظرفی می کشیم.
سینه جوجه از استخوان جدا شده=2 عدد
جگر بره=1 عدد(یا نیم کیلو جگر مرغ)
فلفل سبز دلمه ای=3 تا 4 عدد
پیاز متوسط=3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی متوسط=3 تا 4 عدد
روغن=100 گرم
نمک=به قدر کافی
طرز تهیه:
سینه جوجه را به شکل خلال به اندازه یک انگشت خرد می کنیم.رگ و ریشه جگر را می گیریم و آنرا نیز بلند و باریک خرد می نماییم. فلفل و پیاز و گوجه فرنگی را نیز خلال می نماییم.
کمی از روغن را کنار می گذاریم بقیه روغن را در ظرفی ریخته روی آتش می گذاریم تا داغ شود. فلفل و پیاز را در روغن کمی سرخ می کنیم به حدی که پخته و نرم شود گوجه فرنگی را اضافه می نماییم،کمی نمک می زنیم بعد از چند جوش روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم بماند.روغنی را که کنار گذاشته ایم در ظرفی ریخته می گذاریم داغ شود.جوجه را در آن کمی سرخ می کنیم و بعد جگر را اضافه می کنیم.آب جگر که کاملا کشیده شد مخلوط با پیاز و فلفل و گوجه فرنگی که کاملا گرم است کرده و بهم می زنیم و در ظرفی می کشیم.