مواد لازم:
دل مرغ= 300 گرم
قارچ= 300 گرم
پياز= يك عدد
رب گوجهفرنگي= يك قاشق غذاخوري
پيازچه= سه ساقه
پودر سير= 1قاشق چايخوري
نمك، فلفل و پودر آويشن= به ميزان لازم
فلفل سبز تند =يك تا دو عدد
آبليمو= يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
پياز را خلالي كرده، در كمي روغن تفت ميدهيم تا طلايي شود. دلها را خرد كرده و در روغن با حرارت ملايم تفت داده، تا مغزپخت شود. قارچ، فلفل سبز و ادويهها را اضافه ميكنيم و كمي تفت ميدهيم. سپس رب گوجهفرنگي و آبليمو را به آن اضافه ميكنيم، نصف استكان آب ريخته و در آن را گذاشته تا با حرارت ملايم جا بيفتد.
دل مرغ= 300 گرم
قارچ= 300 گرم
پياز= يك عدد
رب گوجهفرنگي= يك قاشق غذاخوري
پيازچه= سه ساقه
پودر سير= 1قاشق چايخوري
نمك، فلفل و پودر آويشن= به ميزان لازم
فلفل سبز تند =يك تا دو عدد
آبليمو= يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
پياز را خلالي كرده، در كمي روغن تفت ميدهيم تا طلايي شود. دلها را خرد كرده و در روغن با حرارت ملايم تفت داده، تا مغزپخت شود. قارچ، فلفل سبز و ادويهها را اضافه ميكنيم و كمي تفت ميدهيم. سپس رب گوجهفرنگي و آبليمو را به آن اضافه ميكنيم، نصف استكان آب ريخته و در آن را گذاشته تا با حرارت ملايم جا بيفتد.