مواد لازم :
بادمجان 500 گرم
گوجه فرنگي 750 گرم
پياز 1 عدد
جعفري ساطوري شده قدري
كره 100 گرم
شكر 1 قاشق سوپخوری
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوری
پنير پيتزا 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
پوست بادنجان ها را کنده آنها را بضخامت 5 سانتيمتر حلقه حلقه بريده رويش نمک بپاشيد و پارچه نازک رويش بکشيد تا آبش گرفته شود .
سپس از گوجه فرنگي و جعفري و پياز و کره و آرد ، سس گوجه فرنگي تهيه کرده بادنجانها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفي که قبلا چرب نموده ايد چيده سس گوجه فرنگي مزبور را بريزيد و پنير رنده کرده و کره آب کرده روي آن بپاشيد و آنرا مدت يکساعت در فر بگذاريد .
بادمجان 500 گرم
گوجه فرنگي 750 گرم
پياز 1 عدد
جعفري ساطوري شده قدري
كره 100 گرم
شكر 1 قاشق سوپخوری
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوری
پنير پيتزا 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
پوست بادنجان ها را کنده آنها را بضخامت 5 سانتيمتر حلقه حلقه بريده رويش نمک بپاشيد و پارچه نازک رويش بکشيد تا آبش گرفته شود .
سپس از گوجه فرنگي و جعفري و پياز و کره و آرد ، سس گوجه فرنگي تهيه کرده بادنجانها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفي که قبلا چرب نموده ايد چيده سس گوجه فرنگي مزبور را بريزيد و پنير رنده کرده و کره آب کرده روي آن بپاشيد و آنرا مدت يکساعت در فر بگذاريد .