• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خوراک بادنجان ( ايتاليا )

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم :


بادمجان 500 گرم
گوجه فرنگي 750 گرم
پياز 1 عدد
جعفري ساطوري شده قدري
كره 100 گرم
شكر 1 قاشق سوپخوری
آرد سفيد 1 قاشق سوپخوری
پنير پيتزا 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري


طرز تهيه :

پوست بادنجان ها را کنده آنها را بضخامت 5 سانتيمتر حلقه حلقه بريده رويش نمک بپاشيد و پارچه نازک رويش بکشيد تا آبش گرفته شود .
سپس از گوجه فرنگي و جعفري و پياز و کره و آرد ، سس گوجه فرنگي تهيه کرده بادنجانها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفي که قبلا چرب نموده ايد چيده سس گوجه فرنگي مزبور را بريزيد و پنير رنده کرده و کره آب کرده روي آن بپاشيد و آنرا مدت يکساعت در فر بگذاريد .
 
بالا