● مواد لازم:
▪ بال مرغ ۱۲ تکه
▪ پیازچه ساطوری شده ۳ عدد
▪ فلفل قرمز تند ریز شده ۲ عدد
▪ زنجبیل پودر شده ۲ قاشق چایخوری
▪ میخک پودر شده ۲ عدد
▪ سیر له شده ۱ حبه
▪ آرد ذرت نصف فنجان
▪ تخم مرغ زده شده ۱ عدد
▪ آرد سوخاری ۱ فنجان نمک و روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
● مواد لازم برای سس بادام زمینی
▪ شکر نصف فنجان
▪ آب یک چهارم فنجان
▪ سرکه سفید ۲ قاشق مرباخوری
▪ فلفل قرمز تند ریز شده ۱ عد
▪ بادام زمینی بو داده و خرد شده یک دوم فنجان
● طرز تهیه:
ابتا بالهای مرغ را میشوییم و به کمب نمک آغشته میکنیم و یک ربع میگذاریم تا بماند.سپس گوشت اطراف اطراف استخوان کتف را تا محل اتصال کاملا عقب کشیده و استخوان را جدا میکنیم و بیرون میاوریمو در ظرفی جداگانه پیازچه خرد شده و ففل خرد شده و سیر له شده و پودر میخک و پودر زنجبیل را با هم مخلوط میکنیم.سپس از مواد به اندازه ای برمیداریم که جای خالی استخوان ها را پر کند .با یک خلال دندان انتهای بال را به هم متصل میکنیم تا مواد بیرون نریزد .بالهای آماده را در آرد ذرت می غلتانیم و د تخم مرغ زده میزنیم و سپس با پودر آرد سوخاری آغشته و در روغن داغ داخل ماهی تابه یا سرخ کن سرخ میکنیم.
● طرز تهیه سس بادام زمینی:
در ظرفی ابتدا شکر را با آب مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شودبعد کمی که حباب روی سطح ظرف ایجاد شد بقیه مواد را اضافه میکنیم.موقع سرو بال حتما از این سس استفاده کنید
من یه مدل دیگه هم بال درست میکنم..حرود ۳ ساعت تو مخلوط پیاز خرد شده +۱ قاشق سس مایونز + نمک و فلفل و زردچوبه + یک حبه سیر خرد شده + زعفرون میخوابونم بعد به تخم مرغ زده شده و تو آرد سوخاری میغلتونم و تو سرخ کن سرخ میکنم خیلی خوب میشه..بال مرغ توی مهمونیهایی که انواع نوشیدنی هم سرو میشه کاربرد داره و خیلی شیک هم هست..میتونید کنارش پیاز حلقه ای هم بگذارید.
▪ بال مرغ ۱۲ تکه
▪ پیازچه ساطوری شده ۳ عدد
▪ فلفل قرمز تند ریز شده ۲ عدد
▪ زنجبیل پودر شده ۲ قاشق چایخوری
▪ میخک پودر شده ۲ عدد
▪ سیر له شده ۱ حبه
▪ آرد ذرت نصف فنجان
▪ تخم مرغ زده شده ۱ عدد
▪ آرد سوخاری ۱ فنجان نمک و روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
● مواد لازم برای سس بادام زمینی
▪ شکر نصف فنجان
▪ آب یک چهارم فنجان
▪ سرکه سفید ۲ قاشق مرباخوری
▪ فلفل قرمز تند ریز شده ۱ عد
▪ بادام زمینی بو داده و خرد شده یک دوم فنجان
● طرز تهیه:
ابتا بالهای مرغ را میشوییم و به کمب نمک آغشته میکنیم و یک ربع میگذاریم تا بماند.سپس گوشت اطراف اطراف استخوان کتف را تا محل اتصال کاملا عقب کشیده و استخوان را جدا میکنیم و بیرون میاوریمو در ظرفی جداگانه پیازچه خرد شده و ففل خرد شده و سیر له شده و پودر میخک و پودر زنجبیل را با هم مخلوط میکنیم.سپس از مواد به اندازه ای برمیداریم که جای خالی استخوان ها را پر کند .با یک خلال دندان انتهای بال را به هم متصل میکنیم تا مواد بیرون نریزد .بالهای آماده را در آرد ذرت می غلتانیم و د تخم مرغ زده میزنیم و سپس با پودر آرد سوخاری آغشته و در روغن داغ داخل ماهی تابه یا سرخ کن سرخ میکنیم.
● طرز تهیه سس بادام زمینی:
در ظرفی ابتدا شکر را با آب مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شودبعد کمی که حباب روی سطح ظرف ایجاد شد بقیه مواد را اضافه میکنیم.موقع سرو بال حتما از این سس استفاده کنید
من یه مدل دیگه هم بال درست میکنم..حرود ۳ ساعت تو مخلوط پیاز خرد شده +۱ قاشق سس مایونز + نمک و فلفل و زردچوبه + یک حبه سیر خرد شده + زعفرون میخوابونم بعد به تخم مرغ زده شده و تو آرد سوخاری میغلتونم و تو سرخ کن سرخ میکنم خیلی خوب میشه..بال مرغ توی مهمونیهایی که انواع نوشیدنی هم سرو میشه کاربرد داره و خیلی شیک هم هست..میتونید کنارش پیاز حلقه ای هم بگذارید.