مواد لازم :
6 فنجان آب
700 گرم میگوی بل پوست متوسط
200 گرم ورمیشل یا نودل
یک سوم فنجان کره
یک سوم فنجان آرد
دو سوم فنجان آب مرغ
دو سوم فنجان خامه
سه چهارم فنجان پنیر سوئیسی
نصف قاشق چای خوری نمک
100 گرم فلفل شیرین
دو قاشق سوپ خوری پنیر پارمیسان
دو قاشق سوپ خوری بادام پوست کنده
کرفس خرد شده برای تزئین
طرز تهیه :
آب را به جوش آورده و میگوها را به مدت 5 دقیقه در آن بپزید . آب آن وقتی گرفته شد ، میگو را با آب سرد بشوئید . پوست آن را گرفته و رگ آن را بیرون بکشید و آن را کنار بگذارید . ورمیشل ها را جداگانه پخته و کنار بگذارید .
کره را در یک ماهیتابه آب کرده و آرد را در آن تفت دهید . بعد از اینکه کمی صاف شد ، خامه و آب مرغ را به آن بیفزایید . آن را دائما هم بزنید تا غلیظ و پف دار شود . پنیر سوئیسی ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود . آن را از روی حرارت برداشته و میگو ، ورمیشل و فلفل شیرین را داخل آن بریزید . مخلوط به دست آمده را درون ظرفی روغنی ریخته ، روی آن پنیر پارمیسان و بادام بریزید . به مدت 20 دقیقه آن را با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . بعد از آن به مدت 6 دقیقه ، با فاصله از حرارت مستقیم آن را کمی برشته کنید . روی آن را با کرفس تزئین کرده و سرو کنید .
تک آشپز
6 فنجان آب
700 گرم میگوی بل پوست متوسط
200 گرم ورمیشل یا نودل
یک سوم فنجان کره
یک سوم فنجان آرد
دو سوم فنجان آب مرغ
دو سوم فنجان خامه
سه چهارم فنجان پنیر سوئیسی
نصف قاشق چای خوری نمک
100 گرم فلفل شیرین
دو قاشق سوپ خوری پنیر پارمیسان
دو قاشق سوپ خوری بادام پوست کنده
کرفس خرد شده برای تزئین
طرز تهیه :
آب را به جوش آورده و میگوها را به مدت 5 دقیقه در آن بپزید . آب آن وقتی گرفته شد ، میگو را با آب سرد بشوئید . پوست آن را گرفته و رگ آن را بیرون بکشید و آن را کنار بگذارید . ورمیشل ها را جداگانه پخته و کنار بگذارید .
کره را در یک ماهیتابه آب کرده و آرد را در آن تفت دهید . بعد از اینکه کمی صاف شد ، خامه و آب مرغ را به آن بیفزایید . آن را دائما هم بزنید تا غلیظ و پف دار شود . پنیر سوئیسی ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود . آن را از روی حرارت برداشته و میگو ، ورمیشل و فلفل شیرین را داخل آن بریزید . مخلوط به دست آمده را درون ظرفی روغنی ریخته ، روی آن پنیر پارمیسان و بادام بریزید . به مدت 20 دقیقه آن را با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . بعد از آن به مدت 6 دقیقه ، با فاصله از حرارت مستقیم آن را کمی برشته کنید . روی آن را با کرفس تزئین کرده و سرو کنید .
تک آشپز
گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی