معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
بادنجان 1 عدد
پیاز قرمز بزرگ 1 عدد
کدو سبز 3 عدد
فلفل قرمز دلمهای 1 عدد بزرگ
روغن زیتون 4 تا 5 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه یا عصاره سیر الیت
نمک و فلفل سیاه 4 قاشق غذاخوری
ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
فر را از قبل روی دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار میدهیم. سبزیها را به قطعات 1.5 سانتیمتری خرد میکنیم و روی سینی فر قرار میدهیم و روغن را به آرامی روی آن میریزیم و با دست هم میزنیم تا مطمئن شویم که همه قسمتهای سبزی ها به روغن آغشته شده است. حال سیر ریز شده و یا رنده شده را روی آن ها میریزیم، سپس نمک و فلفل پاشیده و 40 تا 45 دقیقه در فر میگذاریم (تا زمانی که سبزی ها نرم و اصطلاحاً رُست شوند). در هنگام پخت، میبایست سبزیها را دو بار بگردانیم تا مطمئن شویم همه آن یک دست پخته شده اند. سینی را از فر بیرون میآوریم و میگذاریم کمی خنک شود به طوریکه سبزیجات گرم باشند. روی آن سرکه بالزامیک و ریحان خردشده میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. حال می توانید لذت میل کردن این خوراک سبزیجات را احساس کنید.
منبع: پارس گارد