مواد لازم:
گوشت گوساله بدون استخوان: 400 گرم،
كره: سه قاشق غذاخوري،
آبگوشت: نيم ليتر،
قارچ: 200 گرم،
پياز: چهارعدد،
سيب زميني: 6 تا 8 عدد،
هويج: يك تا دو عدد،
سس گوجه: چهار قاشق غذاخوري،
نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم،
جعفري و شويد: كمي
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را بايد تكهتكه كرده و با كره سرخكنيد و با نيمي از آبگوشت به همراه سسگوجهبه مدت يك ربع بپزيد. پس از اين كار قارچها راشسته و خرد كنيد و همراه با پياز خردشده باز هم باكره تفت دهيد و پس از آن هويج و سيبزميني رابه قطعات ريز خرد كنيد و به مخلوط قارچ و پيازاضافه نماييد. گوشت پخته شده و سس را به آناضافه كنيد و به همراه نمك و فلفل و ادويه و خامهبا شعله ملايم روي اجاق قرار دهيد تا آب آنكاملا تبخير شود و در آخر آن را با مقداري سبزيخردشده تزيين و با نان باگت ميل كنيد.