مواد لازم :
ران مرغ= 8 عدد ( قسمت بالاي ران )
زنجبيل تازه ساطوري شده يا رنده شده =1 قاشق چايخوري
سير تازه له شده= 1 حبه
فلفل سياه= 1 قاشق چايخوري
زعفران دم کرده=1 قاشق چايخوري
سس فلفل= 1 قاشق چايخوري
آبليمو= 2 قاشق سوپخوري
نمک=1 قاشق چايخوري
کره= 175 گرم
فلفل دلمه اي خلال شده= 1 عدد
مواد لازم براي دورچين ( تزئين ) :
نخود سبز= 200 گرم
کنسرو ذرت شيرين= 200 گرم
کره = 50 گرم
نمک= نصف قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه= نصف قاشق چايخوري
آبليمو= 1 قاشق سوپخوري
برگ گشنيز تازه = 1 دسته کوچک
طرز تهيه:
با چاقوي تيزي استخوان مرغ را جدا کنيد و به اين ترتيب که ران مرغ را به پشت برگردانيد يعني طرفي که پوست دارد روي سطح ميز باشد و قسمتي که استخوان آن ديده مي شود به طرف صورت شما باشد . سپس به آرامي يک چتک روي قسمت گوشتي که استخوان روي آن قرار دارد بدهيد و آرام آرام استخوان را از گوشت جدا سازيد . در مرحله ديگر زنجبيل تازه ، سير له شده ، فلفل سياه ، زعفران و سس فلفل و آبليمو را در کاسه اي بريزيد و با هم مخلوط کنيد . مرغ ها را داخل کاسه بريزيد و با مايه تهيه شده مخلوط کنيد و کنار بگذاريد ، سپس کره را در تابه ي گودي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کره ذوب شود . مرغ ها را داخل کره خوب سرخ کنيد تا حدي که اطراف آن طلايي شود . سپس دو سوم پيمانه آب و فلفل دلمه اي را بيفزاييد و اجازه دهيد تا مرغ ها به مدت 20 دقيقه بپزد و آب آن حدود 2 تا 3 قاشق سوپخوري شود . در اين هنگام نخود سبز را آب پز کنيد و سپسپ آن را در صافي بريزيد تا آبش برود . کره را نيز در تابه ريخته و نخود سبز و ذرت را با آن تفت دهيد . در نهايت نمک و فلفل سياه و آبليمو را بيفزاييد . آنگاه مرغ ها را در ظرف زيبايي بچينيد و اطراف آن را با مخلوط نخود سبز و ذرت و گشنيز تزيين کنيد .
ران مرغ= 8 عدد ( قسمت بالاي ران )
زنجبيل تازه ساطوري شده يا رنده شده =1 قاشق چايخوري
سير تازه له شده= 1 حبه
فلفل سياه= 1 قاشق چايخوري
زعفران دم کرده=1 قاشق چايخوري
سس فلفل= 1 قاشق چايخوري
آبليمو= 2 قاشق سوپخوري
نمک=1 قاشق چايخوري
کره= 175 گرم
فلفل دلمه اي خلال شده= 1 عدد
مواد لازم براي دورچين ( تزئين ) :
نخود سبز= 200 گرم
کنسرو ذرت شيرين= 200 گرم
کره = 50 گرم
نمک= نصف قاشق چايخوري
پودر فلفل سياه= نصف قاشق چايخوري
آبليمو= 1 قاشق سوپخوري
برگ گشنيز تازه = 1 دسته کوچک
طرز تهيه:
با چاقوي تيزي استخوان مرغ را جدا کنيد و به اين ترتيب که ران مرغ را به پشت برگردانيد يعني طرفي که پوست دارد روي سطح ميز باشد و قسمتي که استخوان آن ديده مي شود به طرف صورت شما باشد . سپس به آرامي يک چتک روي قسمت گوشتي که استخوان روي آن قرار دارد بدهيد و آرام آرام استخوان را از گوشت جدا سازيد . در مرحله ديگر زنجبيل تازه ، سير له شده ، فلفل سياه ، زعفران و سس فلفل و آبليمو را در کاسه اي بريزيد و با هم مخلوط کنيد . مرغ ها را داخل کاسه بريزيد و با مايه تهيه شده مخلوط کنيد و کنار بگذاريد ، سپس کره را در تابه ي گودي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کره ذوب شود . مرغ ها را داخل کره خوب سرخ کنيد تا حدي که اطراف آن طلايي شود . سپس دو سوم پيمانه آب و فلفل دلمه اي را بيفزاييد و اجازه دهيد تا مرغ ها به مدت 20 دقيقه بپزد و آب آن حدود 2 تا 3 قاشق سوپخوري شود . در اين هنگام نخود سبز را آب پز کنيد و سپسپ آن را در صافي بريزيد تا آبش برود . کره را نيز در تابه ريخته و نخود سبز و ذرت را با آن تفت دهيد . در نهايت نمک و فلفل سياه و آبليمو را بيفزاييد . آنگاه مرغ ها را در ظرف زيبايي بچينيد و اطراف آن را با مخلوط نخود سبز و ذرت و گشنيز تزيين کنيد .