مواد لازم:
سينه مرغ= دو عدد
آرد گندم =80 گرم
پنير پيتزا= 150 گرم
اسفناج= 200 گرم
سس كچاپ و روغن مایع= از هر کدام 100 گرم
سير تازه= دو حبه
نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
سينه مرغ را شسته با بيفتككوب مقداري ميكوبيم. در ظرفي آرد گندم، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و مرغ كوبيده شده را در داخل آن غلتانده و دو طرف آن را در روغن سرخ ميكنيم.
اسفناج را شسته و بخارپز ميكنيم. مقداري سس روي مرغ سرخ شده ريخته، بعد اسفناج و سير رندهشده را روي مرغ گذاشته، پنير رنده شده را روي آن ميريزيم آنگاه داخل فري كه با 180 درجه سانتيگراد روشن كردهايم قرار ميدهيم. وقتي پنير پيتزا آب شد مرغ را از فر خارج كرده و دوباره روي آن سس كچاپ ميريزيم.
سينه مرغ= دو عدد
آرد گندم =80 گرم
پنير پيتزا= 150 گرم
اسفناج= 200 گرم
سس كچاپ و روغن مایع= از هر کدام 100 گرم
سير تازه= دو حبه
نمك و فلفل= به ميزان لازم
طرز تهيه:
سينه مرغ را شسته با بيفتككوب مقداري ميكوبيم. در ظرفي آرد گندم، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و مرغ كوبيده شده را در داخل آن غلتانده و دو طرف آن را در روغن سرخ ميكنيم.
اسفناج را شسته و بخارپز ميكنيم. مقداري سس روي مرغ سرخ شده ريخته، بعد اسفناج و سير رندهشده را روي مرغ گذاشته، پنير رنده شده را روي آن ميريزيم آنگاه داخل فري كه با 180 درجه سانتيگراد روشن كردهايم قرار ميدهيم. وقتي پنير پيتزا آب شد مرغ را از فر خارج كرده و دوباره روي آن سس كچاپ ميريزيم.