مرغ تنوري معمولا در فرهاي تنوري طبخ مي شود. ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم مي كنيم،سپس حرارت را پايين آورده و به حالت متوسط نگه مي داريم.
مواد لازم:
ران مرغ پوست گرفته=8 عدد
ماست=3/2 پيمانه يا 150 گرم
زنجبيل تازه كاملا له شده=1 و 2/1 قاشق چايخوري
سير خورد شده=1و 2/1 قاشق چايخوري
ادويه چيلي=1 قاشق چايخوري
گشنيز خورد شده=2 قاشق چايخوري
زيره نرم كوبيده=2 قاشق چايخوري
نمك=2 قاشق چايخوري
مايه تمر هندي=1 قاشق غذاخوري
آب=3/2 ليوان
روغن=3/2 پيمانه
رنگ قرمز خوراكي=1 قاشق چايخوري
برگهاي كاهو براي سرو
براي تزئين:
حلقه هاي پياز
گوجه فرنگي برش شده
حلقه هاي ليمو
طرز تهيه:
1. روي هر تكه مرغ 3-2 برش ايجاد كنيد.
2. ماست را در كاسه اي ريخته ،زنجبيل،سير،ادويه چيلي،پودر گشنيز،پودر زيره،نمك و رنگ قرمز را به آن اضافه كنيد و خوب بهم بزنيد تا مخلوط شود.
3. مرغ را به مخلوط ماست اضافه كرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت 3 ساعت در يخچال مي گذاريم.
4. در كاسه اي جدا تمر هندي را با آب مخلوط كرده و ان را روي مخلوط ماست مي ريزيم و تكه هاي مرغ را خوب در آن مي غلتانيم و آن را براي 3 ساعت ديگر كنار مي گذاريم.
5. تكه هاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن مي ماليم.
مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت 35-30 دقيقه مي پزيم. گاهي مرغ را برگردانده و با بقيه روغن چرب مي كنيم.
6. مرغ را روي پوششي از برگهاي كاهو قرار داده و با حلقه هاي پياز،ليمو و گوجه فرنگي تزئين مي كنيم..يا مي توانيم روي آن را با گشنيز خرد شده نيز تزئين كنيم
مواد لازم:
ران مرغ پوست گرفته=8 عدد
ماست=3/2 پيمانه يا 150 گرم
زنجبيل تازه كاملا له شده=1 و 2/1 قاشق چايخوري
سير خورد شده=1و 2/1 قاشق چايخوري
ادويه چيلي=1 قاشق چايخوري
گشنيز خورد شده=2 قاشق چايخوري
زيره نرم كوبيده=2 قاشق چايخوري
نمك=2 قاشق چايخوري
مايه تمر هندي=1 قاشق غذاخوري
آب=3/2 ليوان
روغن=3/2 پيمانه
رنگ قرمز خوراكي=1 قاشق چايخوري
برگهاي كاهو براي سرو
براي تزئين:
حلقه هاي پياز
گوجه فرنگي برش شده
حلقه هاي ليمو
طرز تهيه:
1. روي هر تكه مرغ 3-2 برش ايجاد كنيد.
2. ماست را در كاسه اي ريخته ،زنجبيل،سير،ادويه چيلي،پودر گشنيز،پودر زيره،نمك و رنگ قرمز را به آن اضافه كنيد و خوب بهم بزنيد تا مخلوط شود.
3. مرغ را به مخلوط ماست اضافه كرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت 3 ساعت در يخچال مي گذاريم.
4. در كاسه اي جدا تمر هندي را با آب مخلوط كرده و ان را روي مخلوط ماست مي ريزيم و تكه هاي مرغ را خوب در آن مي غلتانيم و آن را براي 3 ساعت ديگر كنار مي گذاريم.
5. تكه هاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن مي ماليم.
مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت 35-30 دقيقه مي پزيم. گاهي مرغ را برگردانده و با بقيه روغن چرب مي كنيم.
6. مرغ را روي پوششي از برگهاي كاهو قرار داده و با حلقه هاي پياز،ليمو و گوجه فرنگي تزئين مي كنيم..يا مي توانيم روي آن را با گشنيز خرد شده نيز تزئين كنيم