مواد لازم برای 6 نفر:
ران مرغ =6 عدد
روغن مایع = 1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده = 1عدد
آرد سفید گندم = 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ = 1/5 پیمانه
پودر آویشن = یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای سرو:
سیب زمینی = 350 گرم
هویج= 1عدد
نخود سبز= 1 لیوان
سس خردل= یک دوم قاشق چایخوری
آب پرتقال= یک دوم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده = 1/5قاشق چایخوری
ماست چکیده = 4 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل = به میزان لازم
طرز تهیه:
- از قبل فر را با حرارت 350 درجه ی فار نهایت (177درجه ی سانتی گراد) گرم کنید.
- ران های مرغ را بشویید. در تابه مقدار کمی روغن ریخته و آنها کمی تفت دهید.
- سپس پیاز را اضافه نموده و تفت دهید. آنگاه آرد را افزوده و بعد از آن آب مرغ و آویشن را اضافه نمایید و بگذارید یک ساعت در فر بپزد.
- سیبزمینی را پوست گرفته و دو قسمت کنید و در آب جوش و کمی نمک بپزید.
- هویجها را از طول برش دهید و همراه نخود فرنگی بپزید.
ران مرغ =6 عدد
روغن مایع = 1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده = 1عدد
آرد سفید گندم = 2 قاشق غذاخوری
آب مرغ = 1/5 پیمانه
پودر آویشن = یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای سرو:
سیب زمینی = 350 گرم
هویج= 1عدد
نخود سبز= 1 لیوان
سس خردل= یک دوم قاشق چایخوری
آب پرتقال= یک دوم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده = 1/5قاشق چایخوری
ماست چکیده = 4 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل = به میزان لازم
طرز تهیه:
- از قبل فر را با حرارت 350 درجه ی فار نهایت (177درجه ی سانتی گراد) گرم کنید.
- ران های مرغ را بشویید. در تابه مقدار کمی روغن ریخته و آنها کمی تفت دهید.
- سپس پیاز را اضافه نموده و تفت دهید. آنگاه آرد را افزوده و بعد از آن آب مرغ و آویشن را اضافه نمایید و بگذارید یک ساعت در فر بپزد.
- سیبزمینی را پوست گرفته و دو قسمت کنید و در آب جوش و کمی نمک بپزید.
- هویجها را از طول برش دهید و همراه نخود فرنگی بپزید.