• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خوراک کدوحلوایی شمالی

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
این خوراک کدو حلوایی با گویش مازندرانی " کئیی مِسَمِن " یکی از غذاهای گیاهی و سنتی شمالی می باشد که برای شام در کنار نان سرو میشود و بسیار سالم و خوشمزه هست. این خوراک در گیلان با کمی تفاوت " کویی تره " نام دارد که دستور آن را بزودی برای دوستان پست خواهم کرد.[h=4]مواد لازم:
  • کدو حلوایی - نیم کیلو
  • آب - ۱/۴ پیمانه
  • سیر له شده - ۵ حبه
  • مغز گردو ساییده شده - ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل ، زردچوبه، ادویه و روغن - به مقدار لازم
  • دانه انار ساییده شده (ناردون) - ۱ قاشق غذاخوری
  • خرما درصورت تمایل - ۵ عدد
  • شکر در صورت تمایل - ۱ قاشق غذاخوری
  • رب انار - ۱ قاشق غذاخوری
[h=4]دستور تهیه:
  1. پوست کدو را جدا کرده و کدو را با آب روی حرارت ملایم می پزیم و له می کنیم.
  2. سیر له شده را در روغن کمی تفت می دهیم.
  3. پوره کدو حلوایی را در سیر می ریزیم و کمی تفت می دهیم.
  4. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه می کنیم.
  5. گردوی ساییده شده، دانه ساییده شده انار (ناردون) و رب انار را می ریزیم.
  6. درصورت تمایل شکر یا خرما را اضافه می کنیم.
  7. با گردوی خرد شده تزیین می کنیم.
 
بالا