• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خورشت بزقرمه

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
اين غذا يکي از غذاهاي محلي کرمان است که به دليل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئين است.

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
کشک ساييده: 3 پيمانه/
گوشت سر دست و ماهيچه پرچربي بزغاله:1کيلو/
نخود نيم کوب: 2 پيمانه/
سير کوبيده :1 بوته/
سير داغ : به ميزان لازم/
زعفران حل شده : 1 قاشق غذاخوري/
پياز ساطوري: 5 عدد/
نمک، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم /
روغن : به ميزان لازم/


طرز تهيه:
* گوشت، پياز، سير کوبيده و نخود را با دو ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.سپس حرارت را ملايم کنيد.پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمي نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نماييد.در ديگ را نيمه باز بگذاريد و شعله را بسيار کم کنيد تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غليظ شود. در پايان بزقرمه را در ظرف کشيده و روي آن را با سير داغ و محلول زعفران تزئين نماييد.
چند نکته:
* بزقرمه را هم مي توانيد با نان بخوريد و هم به صورت خورش در کنار برنج ميل کنيد.
* شما به جاي گوشت بزغاله، مي توانيد از گوشت هاي قرمز ديگر نيز استفاده کنيد.
* گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسيار لطيف و خوشمزه است. لذا در تهيه اين غذا از گوشت بزغاله استفاده مي شود و بزقرمه يعني قرمه ي بزغاله.
 
بالا