خورش الو اسفناج
مواد لازم
1) گوشت خرد کرده.................................نیم کیلو
2) پیاز ساطوری....................................1عدد
3) اسفناج خرد کرده ...............................1کیلو
4) الو خیسانده هسته گرفته.........................250گرم
5) زرد چوبه یا زعفران ساییده................... به ميزان لازم
6) نمک و فلفل..................................... به ميزان لازم
7) روغن........................................... به ميزان لازم
طرز تهيه
3-4 قاشق روغن در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید پیاز را در ان تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد
گوشت را اضافه کنید و5-6 دقیقه بچرخانید 3 پیمانه اب اضافه کنید و به جوش بیاورید سپس اتش را کم کنید در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و اندکی زرد چوبه (یا زعفران حل کرده و در کمی اب داغ) بزنید.
3-4 قاشق روغن در یک ماهی تابه جادار داغ کند و اسفناج را 10-12 دقیقه در ان تفت بدهید تا اب ان چیده شود بردارید و کنار بگذارید در پایان پخت گوشت در دیگ را باز بگذارید و اتش را کمی تیز کنید تا گوشت به روغن بنشیند ان گاه اسفناج و الو را بریزید و زیرو کنید در دیگ را ببندید و 10-15 دقیقه دیگر روی اتش کم بپزید.
مواد لازم
1) گوشت خرد کرده.................................نیم کیلو
2) پیاز ساطوری....................................1عدد
3) اسفناج خرد کرده ...............................1کیلو
4) الو خیسانده هسته گرفته.........................250گرم
5) زرد چوبه یا زعفران ساییده................... به ميزان لازم
6) نمک و فلفل..................................... به ميزان لازم
7) روغن........................................... به ميزان لازم
طرز تهيه
3-4 قاشق روغن در دیگ روی اتش ملایم داغ کنید پیاز را در ان تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد
گوشت را اضافه کنید و5-6 دقیقه بچرخانید 3 پیمانه اب اضافه کنید و به جوش بیاورید سپس اتش را کم کنید در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید در پایان ساعت دوم نمک و فلفل و اندکی زرد چوبه (یا زعفران حل کرده و در کمی اب داغ) بزنید.
3-4 قاشق روغن در یک ماهی تابه جادار داغ کند و اسفناج را 10-12 دقیقه در ان تفت بدهید تا اب ان چیده شود بردارید و کنار بگذارید در پایان پخت گوشت در دیگ را باز بگذارید و اتش را کمی تیز کنید تا گوشت به روغن بنشیند ان گاه اسفناج و الو را بریزید و زیرو کنید در دیگ را ببندید و 10-15 دقیقه دیگر روی اتش کم بپزید.