خورش کنگر
مواد لازم
1) گوشت خرد شده..................................نیم کیلو
2) پیاز ساطوری....................................یک عدد
3) کنگر تیغ گرفته خردشده........................نیم کیلو
4) نعنا وجعفری ساطوری.........................3-4پیمانه
5) ابغوره............................................5-6قاشق
6) روغن............................................به ميزان لازم
7) نمک وفلفل......................................به ميزان لازم
طرز تهيه
3-4قاشق روغن در قابلمه روی حرارت اتش ملایم داغ کنید و پیاز را در ان تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد.
گوشت اضافه کرده و 5-6 دقیقه تفت دهید سپس 3پیمانه اب بریزید وقتی به جوش امد شعله را کم کنید در قابلمه بذارید 3 ساعت گوشت بپزید.
3-4 قاشق روغن در ماهیتابه روی اتش ملایم داغ کنید و کنگر را 5-6 دقیقه در ان تفت بدهید سپس نعنا جعفری را اضافه کنید و 8-10 دقیقه دیگر تفت دهید بردارید کنار بگذارید درپایان ساعت دوم پخت گوشت کنگروسبزی سرخ کرده را با ابغوره واندکی نمک و فلفل اضافه کنید وبه هم بزنید در 15 دقیقه اخر پخت درقابلمه را باز بگذارید و اگر لازم باشد اتش تیز کنید تا خورش به روغن بنشیند
مواد لازم
1) گوشت خرد شده..................................نیم کیلو
2) پیاز ساطوری....................................یک عدد
3) کنگر تیغ گرفته خردشده........................نیم کیلو
4) نعنا وجعفری ساطوری.........................3-4پیمانه
5) ابغوره............................................5-6قاشق
6) روغن............................................به ميزان لازم
7) نمک وفلفل......................................به ميزان لازم
طرز تهيه
3-4قاشق روغن در قابلمه روی حرارت اتش ملایم داغ کنید و پیاز را در ان تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد.
گوشت اضافه کرده و 5-6 دقیقه تفت دهید سپس 3پیمانه اب بریزید وقتی به جوش امد شعله را کم کنید در قابلمه بذارید 3 ساعت گوشت بپزید.
3-4 قاشق روغن در ماهیتابه روی اتش ملایم داغ کنید و کنگر را 5-6 دقیقه در ان تفت بدهید سپس نعنا جعفری را اضافه کنید و 8-10 دقیقه دیگر تفت دهید بردارید کنار بگذارید درپایان ساعت دوم پخت گوشت کنگروسبزی سرخ کرده را با ابغوره واندکی نمک و فلفل اضافه کنید وبه هم بزنید در 15 دقیقه اخر پخت درقابلمه را باز بگذارید و اگر لازم باشد اتش تیز کنید تا خورش به روغن بنشیند