• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دالگليش: با ليورپول هنوز بر سر قرارداد دائمي به توافق نرسيده‌ايم

ahmadfononi

معاونت انجمن
کني دالگليش، مربي ليورپول گفته هنوز بر سر قرارداد جديد بعد از اين فصل با اين باشگاه به توافق نرسيده است.

00027417.jpg

این مربی اسکاتلندی در ژانویه به لیورپول برگشت و عهده‌دار هدایت این تیم تا پایان فصل شد. بازگشت او هم‌زمان شد با بهبود قابل توجه عملکرد لیورپول و بازیکنان و طرفداران دالگلیش را به عنوان مربی دائم تیم می‌خواهند.
دالگلیش می‌گوید مذاکرات درباره قرارداد دائمی آغاز نشده و او تا زمانی که بتواند از شغلش لذت خواهد برد.
او گفت: «هیچ حرفی برای گفتن ندارم و هیچ چیزی برای بحث ندارم. هنگامی که خبری شد به شما می‌گویم.
هیچ چیزی قرار نیست اعلام شود.
برای من این که این‌جا هستم و از من این سوال‌ها پرسیده می‌شود مایه افتخار است.
گفتم که اگر بتوانم برگردم و کمک کنم این کار را انجام می‌دهم. آنها از من خواستند و من هم آمدم و کمک کردم و طرفداران هم از لیورپول لذت می‌برند، همین طور خود من.»
لیورپولی‌ها به دنبال ابقای «کینگ کنی» هستند، اما مربی اسکاتلندی می‌گوید: «هنگامی که تماشاگران نامم را می‌خوانند باعث فروتنی من می‌شود، اما بهتر است آنها نام بازیکنان را صدا بزنند، چون آنها در میدان همه کار را انجام می‌دهند.»

بالا