دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
مطابق شکل الگو من برای هر طبقه دامن پشت و جلو رو یکــسره بهم متصل در نظر گرفتم یعنی هر طبقه هم شامل الگوی جلویه و هم شامل الگوی پشت . برای هر طبقه پارچه رو به اندازه ½ با*سن و قد قسمت بلند هر طبقه تا میزنیم و بعد اندازه ها رو روش میزنیم وپایینش رو کج میکنیم . باید تفاوت اندازه های هر طبقه 20 سانت باشه مثلا طبقه اول یک ورش 40 سانته و اون ورش 60 سانت .
علاوه بر این باید دو طبقه سمت راست هم با هم 20 سانت اختلاف اندازه داشته بشان
و همچنین دو طبقه سمت چپ هم همین طور .
منتها تفاوت قد طبقات سمت چپ و راست باید نسبت به هم 10 سانت باشه
بعد از برش طبقات باید پارچه دولا مستطیل به قد تمام و عرض ½ با*سن برای دامن زیری هم اماده کنیم .
برای دوخت طبقات اول دامن بلند مستطیل زیری رو درزش رو میدوزیم بعد درز همه طبقات رو هم میدوزیم .
بعد دامن بلنده مستطیل زیری رو بر میداریم و طبقه بلنده سمت چپی رو از ناحیه کمربه دامن زیری وصل میکنیم ( توجه داشته باشید که ناحیه بلند طبقات حتما 10 سانت به سمت وسط جلو دامن قرار بگیره . بعد دوباره طبقه بلند سمت راستی رو به دامن وصل میکنیم و دوباره طبقه کوتاه سمت چپی رو وصل میکنم و نهایتا طبقه سمت راستی رو به دامن وصل میکنم .
بهتره که دامن مستطیلی زیری رو فن کنیم تا دامن تنگ نشه .
نهایتا چون کمر دامن گشاده باید به کمر دامن کش بدوزیم
پارچه مورد نیاز 4 متر حریر

اگه دامن بلنددوست ندارید میتونید قددامن دلخواه اندازه بزنید
علاوه بر این باید دو طبقه سمت راست هم با هم 20 سانت اختلاف اندازه داشته بشان
و همچنین دو طبقه سمت چپ هم همین طور .
منتها تفاوت قد طبقات سمت چپ و راست باید نسبت به هم 10 سانت باشه
بعد از برش طبقات باید پارچه دولا مستطیل به قد تمام و عرض ½ با*سن برای دامن زیری هم اماده کنیم .
برای دوخت طبقات اول دامن بلند مستطیل زیری رو درزش رو میدوزیم بعد درز همه طبقات رو هم میدوزیم .
بعد دامن بلنده مستطیل زیری رو بر میداریم و طبقه بلنده سمت چپی رو از ناحیه کمربه دامن زیری وصل میکنیم ( توجه داشته باشید که ناحیه بلند طبقات حتما 10 سانت به سمت وسط جلو دامن قرار بگیره . بعد دوباره طبقه بلند سمت راستی رو به دامن وصل میکنیم و دوباره طبقه کوتاه سمت چپی رو وصل میکنم و نهایتا طبقه سمت راستی رو به دامن وصل میکنم .
بهتره که دامن مستطیلی زیری رو فن کنیم تا دامن تنگ نشه .
نهایتا چون کمر دامن گشاده باید به کمر دامن کش بدوزیم
پارچه مورد نیاز 4 متر حریر

اگه دامن بلنددوست ندارید میتونید قددامن دلخواه اندازه بزنید