• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دام متصدي کافي‌نت، براي مشتريان بي‌احتياط

aram1

کاربر ويژه
متصدي يک کافي نت که از درآمدش ناراضي بود با نصب نرم افزار جاسوسي روي سيستم هايش دام وسيعي براي مشتريانش پهن کرد. او با به دست آوردن اطلاعات محرمانه مشتريان به حساب بانکي آن ها دستبرد مي زد.


تحقيقات پليس در اين باره زماني آغاز شد که مردي به دادسراي ناحيه ۳۱ تهران رفت و گفت سارقان ناشناس به حساب بانکي اش دستبرد زده اند. اين مرد جزئيات اين حادثه را براي بازپرس روح ا... رئيسي اين طور شرح داد: چند روز قبل متوجه شدم موجودي حساب بانکي ام صفر شده است. وقتي با دقت صورتحسابم را کنترل کردم فهميدم حدود ۶ ميليون تومان از پول هايم به شکل اينترنتي به حساب ديگري منتقل شده است.
اين در حالي بود که من چنين کاري را انجام نداده بودم و روحم نيز از اين موضوع بي خبر بود. وقتي از بانک در اين باره توضيح خواستم رئيس بانک گفت به احتمال زياد رمز دوم حسابم لو رفته است و سارقان اينترنتي با استفاده از آن پول هايم را سرقت کرده اند.
به دنبال اين اظهارات، تحقيقات پليس با بررسي حسابي که پول ها به آن واريز شده بود آغاز شد. تحقيقات پليس در اين باره نشان داد تبهکاران سايبري پول هاي شاکي را به حسابي منتقل کرده اند که با مدارک جعلي افتتاح شده است. از اين رو رديابي سارقان ممکن نبود. در شاخه اي ديگر از تجسس هاي پليسي کارآگاهان به بازجويي از شاکي پرداختند تا به اطلاعات بيشتري در اين باره دست يابند.اين مرد در اين باره گفت: چند روز قبل پسرم که در يکي از شهرستان ها دانشجو است با من تماس گرفت تا برايش مبلغي پول بفرستم.
من هم به يک کافي نت رفتم تا اين کار را از طريق اينترنت انجام دهم. زماني که در کافي نت بودم دقت کردم تا کسي رمز دومم را نبيند و همه چيز به خوبي انجام شد و من متوجه مورد مشکوکي نشدم.
اين اطلاعات اولين سرنخ را در اختيار ماموران گذاشت. چرا که ممکن بود اطلاعات محرمانه حساب شاکي در کافي نت لو رفته باشد. به همين دليل ماموران در پوشش مشتري وارد آنجا شدند و به بررسي يکي از سيستم ها پرداختند.جست وجوي ماموران در سيستم هاي کافي نت نشان داد نرم افزاري جاسوسي به نام کيلاگر روي سيستم ها نصب شده است که به کمک آن يک نسخه از اطلاعات تمام کاربراني که به آن جا مراجعه مي کنند کپي مي شود.
اين نرم افزار طوري طراحي شده بود که وقتي کاربر از صفحه کليد استفاده مي کرد تمام اقداماتش در حافظه جانبي رايانه ذخيره مي شد و به اين ترتيب مسئول کافي نت بعد از خروج کاربر از آن جا به اطلاعات محرمانه او از جمله رمز دوم حسابش دسترسي پيدا مي کرد و به سادگي به حساب بانکي اش دستبرد مي زد.
به گزارش خراسان با برملا شدن اين موضوع، متصدي کافي نت که جواني ۲۸ ساله به نام شاهد بود بازداشت شد و پس از انجام تحقيقات مقدماتي، صبح ديروز به دادسرا منتقل شد و توسط بازپرس رئيسي تحت بازجويي قرار گرفت.
اين مرد در اين باره گفت: مدتي است که کافي نتم را راه اندازي کرده ام اما اين کار درآمد چنداني ندارد. در اين بين فهميدم تعداد زيادي از مشتريانم براي انتقال وجه به صورت اينترنتي به کافي نت مراجعه مي کنند. به همين دليل تلاش کردم تا به اطلاعات حساب آن ها دست پيدا کنم. براي اين کار يک نرم افزار جاسوسي به نام کيلاگر که اطلاعات کاربران را در حافظه جانبي رايانه ذخيره مي کند روي تمام سيستم هايم نصب کردم و از آن به بعد همه چيز را کنترل مي کردم و در اين مدت توانستم به حساب بانکي ۱۱ نفر از مشتريانم دستبرد بزنم.
وي ادامه داد: ابتدا از هر حساب مبلغ کمي پول برداشت مي کردم تا صاحب حساب متوجه نشود اما در آخرين مورد طمع کردم و سرقت ۶ ميليون توماني کار دستم داد.
rssnews

 
بالا