• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود اسپمر بلاگفا V1 جدید

ezrail

New member

( برای نمایش عکس در سایز بزرگتر بر روی عکس کلیک کنید )​
5.gif
یکی از روش های تبلیغ میان وبمستر های ایرانی ارسال نظر در وبلاگ ها می باشد که گاهی واقعا موثر می باشد. اگرچه این کار بدون هیچ خرجی کاملا عملی است ولی وقت زیادی را می طلبد. ولی شما با استفاده از این نرم افزار می توانید با صرف وقت کمتری اقدام به انجام این کار کنید.

29.gif
روش کار این نرم افزار به گونه ای است که وقتی شما روی Grab Update Blogs کلیک می کنید، نرم افزار لیست آخرین وبلاگ های به روز شده در بلاگفا را پیدا می کند و شما پس از وارد کردن اطلاعات نام، ایمیل، وبسایت و پیام و کد های امنیتی را وارد کرده SEND کلیک می کنید و نرم افزار به ترتیب نظر شما را در وبلاگ ها ثبت می کند. البته با توجه به اینکه بلاگفا اقدام به قرار دادن کد امنیتی برای مقابله با این اسپمر ها کرده است، شما باید برای ثبت نظرتان در هر وبلاگ باید کد امنیتی را از روی تصویر بخوانید و در کادر مقابل وارد کنید و سپس کلید Enter را فشار دهید؛ به این ترتیب نظر شما با سرعت و راحتی در وبلاگ های تازه به روز شده ثبت خواهد شد
توضیحات کارایی برنامه
- بدون استفاده از webbrowser و کاملا به طور 100% Socks Programming ( سرعت بالای برنامه )
- ارسال نظر در آخرین پست های وبلاگ ها (جدیدترین پست)
- جمع آوری سریع تمام وبلاگ های به روز شده
- ذخیره اطلاعات وارد شده برای استفاده بعدی
- دریافت 4 کد امنیتی به طور همزمان
- ارسال نظرات به زبان فارسی

68.gif
نکته : این برنامه کاملآ رایگان بوده و خواهشآ به اطلاع دهید تا ار فروش برنامه های رایگان جلوگیری کنیم با تشکر

icon-size.jpg
حجم دانلود : 1 مگابایت
icon-size.jpg
دانلود با لینک مستقیم
icon-source.jpg
منبع مطلب : دلپروگ
icon-view.jpg
پسورد فایل : www.dlprog.ir

icon-view.jpg
برنامه نویس : پوریا ویلسون

qazz

New member
وقتی نظرارو میفرستی از قبل تو خودش یه نظر ذخیره شده
همه میفهمن اسپمره و هیشکی نمیاد وبت

sorushazi

New member
اسپمر نیوکامنت

سلام دوستان.من تمام اینترنت رو گشتم. بیش از 20 تا اسپمر مختلف دانلود کردم ولی هیچ کدام کار نکرد. اما یه اسپمری پیدا کردم به نام نیوکامنت فقط اون کار کرد البته پولیه. باورم نمیشد که کار کنه ولی قبل از خرید کامنت آزمایشی فرستادم و دیدم که جواب داد. بزرگترین خوبیش اینه که اتوماتیکه یعنی کد امنیتی رو میخونه و خودش میزنه و کامنت ها رو اتوماتیک میفرسته. جدا بهتون پیشنهاد میکنم اگه اسپمر می‏خواین وقتتون رو تلف نکنید و این اسپمر رو بخرید. من کاملا ازش راضی ام خیلی خوبه. آدم حال میکنه وقتی میبینه کامنت ها اتوماتیک فرستاده میشن. راستی میگن که دارن اسپمر اتوماتیک میهن بلاگ هم میسازن. اینم آدرس سایت فروشنده : www.NewComment.mihanblog.com

sorushazi

New member
سلام دوستان.من تمام اینترنت رو گشتم. بیش از 20 تا اسپمر مختلف دانلود کردم ولی هیچ کدام کار نکرد. اما یه اسپمری پیدا کردم به نام نیوکامنت فقط اون کار کرد البته پولیه. باورم نمیشد که کار کنه ولی قبل از خرید کامنت آزمایشی فرستادم و دیدم که جواب داد. بزرگترین خوبیش اینه که اتوماتیکه یعنی کد امنیتی رو میخونه و خودش میزنه و کامنت ها رو اتوماتیک میفرسته. جدا بهتون پیشنهاد میکنم اگه اسپمر می‏خواین وقتتون رو تلف نکنید و این اسپمر رو بخرید. من کاملا ازش راضی ام خیلی خوبه. آدم حال میکنه وقتی میبینه کامنت ها اتوماتیک فرستاده میشن. راستی میگن که دارن اسپمر اتوماتیک میهن بلاگ هم میسازن. اینم آدرس سایت فروشنده : www.NewComment.mihanblog.com

سلام دوستان
ببخشید آدرسش عوض شده.
آدرس جدید : www.newcom.abarblog.ir
شماره فروشنده : 09372201600

بالا