• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود بازی کراش ماشینی + کم حجم

Mahdi Askari

مدير فنی
حتمآ اکثر علاقه مندان به بازی های پلی استیشن با بازی معروف کراش آشنایی دارند. Crash 4 Team Racing یک بازی اتومبیل رانی مهیج با ظاهری کاملآ متفاوت است. شما در این بازی می توانید با انتخاب راننده و همچنین جاده ی دلخواه به مسابقه با سایر راننده ها بپردازید. از ویژگی های بسیار جالب این بازی داشتن راه های مخفی متفاوت که در کوتاه کردن مسیر تاثیر به سزایی دارند اشاره نمود. همچنین سلاح ها و محافظ در مسیر مسابقه قرار دارد که با گرفتن هر کدام آنها می توان ماشین جلویی را منهدم ساخت و یا از ماشین خود در مقابل ماشین هایی که قصد حمله به آن را دارند محافظت نمود. همانطور که می دانید این بازی مخصوص پلی استیشن ساخته شده اما این نسخه را میتوان به آسانی در کامپبوتر نیز اجرا و بازی کرد.

:دانلود: دانلود بازی:دانلود:

حجم 95 مگ
lock.png
پسورد : www.clip4u.org

روش کرک:
جهت رجیستر کردن بازی محتویات فولدر Crack را در مسیر C:\Windows\system32 کپی نمایید.

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام
میخواستم ببینم میشه این بازی رو دو نفره کرد که با دسته هم بازی کرد ؟
[MENTION=4792]palang[/MENTION]

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
اگه بازی همون نسخه ps1 هست و با یه Emulator واسه pc گذاشتنش، آره میشه :بله:

Mahdi Askari

مدير فنی
از اون بالا که نوشته "archivo" گزینه ی "configuracion" رو انتخاب کنید و وارد تنظیمات "controles" بشید. در اونجا باید دستها های یک و دو رو تنظیم کنید و به برنامه معرفی کنید.
یکم که باهاش ور برید برنامه دسته ی شما رو خواهد شناخت.
اما فراموش نکنید که باید همیشه دسته رو قبل از اجرا کردن یک بازی به کامپیوتر وصل کرده باشید و الا برنامه دسته رو تشخیص نمیده.

[MENTION=3324]ahmadfononi[/MENTION]

ahmadfononi

معاونت انجمن
خب من هم همین کار رو کردم .
دیشب هرچی باهاش ور رفتم نشد .
حتی دسته ها هم مشکلی نداشتن و توی بازی دیگه ای کار میکردن.
توی قسمت Tipo همه رو عوض کردم بازم نشد.

از اون بالا که نوشته "archivo" گزینه ی "configuracion" رو انتخاب کنید و وارد تنظیمات "controles" بشید. در اونجا باید دستها های یک و دو رو تنظیم کنید و به برنامه معرفی کنید.
یکم که باهاش ور برید برنامه دسته ی شما رو خواهد شناخت.
اما فراموش نکنید که باید همیشه دسته رو قبل از اجرا کردن یک بازی به کامپیوتر وصل کرده باشید و الا برنامه دسته رو تشخیص نمیده.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بهترین خاطرات از بازی دوران نوجوانی من...
یکی از جاهایی که شک دسته ی پلی استیشن معنی واقعی میگرفت همین بازی بود! :giggle:
حیف، بازی که برای PC تبدیل شده کم کیفیت هست.

Mahdi Askari

مدير فنی
بهترین خاطرات از بازی دوران نوجوانی من...
یکی از جاهایی که شک دسته ی پلی استیشن معنی واقعی میگرفت همین بازی بود! :giggle:
حیف، بازی که برای PC تبدیل شده کم کیفیت هست.

علی جان نسخه با کیفیت تری هم هست اما به دلیل حجم زیادی که داشت از اون صرف نظر کردم
حدود 300 مگ فایل iso که برای پی اس 2 بوده و با نرم افزار شبیه ساز باید اجراش میکردید
اون رو چون حجمش بالا بود و دوستان با حجم کم بازی رو میخواستند نذاشتم :گل:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
علی جان نسخه با کیفیت تری هم هست اما به دلیل حجم زیادی که داشت از اون صرف نظر کردم
حدود 300 مگ فایل iso که برای پی اس 2 بوده و با نرم افزار شبیه ساز باید اجراش میکردید
اون رو چون حجمش بالا بود و دوستان با حجم کم بازی رو میخواستند نذاشتم :گل:

ددد شما بذارید من دانلود میکنم، دوستان هم همش با همین نسخه مشغول باشند... :بدجنس:

Mahdi Askari

مدير فنی
ددد شما بذارید من دانلود میکنم، دوستان هم همش با همین نسخه مشغول باشند... :بدجنس:

خودم دانلود کردم ببینم فایل اشتباه ندم به بچه ها و شارژشون رو بسوزونم
دیدم ورژن 1 هست این و سایتی که گذاشته بود الکی نوشته بود پی اس 2
ورژن ps2 رو برای دانلود از سایت های خارجی زدم دیدم زده 1.42 GB فک کنم همین نسخه یک هم گرافیک خیلی خوبی داره ها:نیش:
برای دوستان علاقه مند:

:دانلود:دانلود ورژن PS2

بالا