• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود بازی Fireburst برای pc

Mahdi Askari

مدير فنی
یک بازی اکشن و ریسینگ می باشد که پلیرها را به دنیایی از دیوانگی و آتیش می برد . در این بازی هیچ احترامی نمی بایست به سایر رقبای خود بگذارید و باید با تمام قوا آن ها را نابود کنید . آتش برجسته ترین عنصر مسابقه های شما می باشد ، به عنوان مثال شما می توانید با آتش زدن خودروی خود ، آن را ایمن کنید و یا با منفجر کردن ماشین های سایر رقبا ، آن ها از دور مسابقه خارح کنید چیزی که در این بازی مهم می باشد ، برنده شده به هرقیمتی است . بازی دارای ۱۵ مرحله و مپ می باشد که به همراه ۱۶ اتومبیل مختلف در چهار دسته مختلف همانند ماشین های ۴X4 ،‌ ماشین های Buggys ،‌خودروهای تقویت شده و ماشین های مخصوص جاده های خاکی عرضه است . هم اکنون می توانید این بازی زیبا و جدید را به همراه کرک معتبر SKIDROW برای اولین بار از سایت دانلودها دریافت کنید .
Fireburst.jpg
تصاویر محیط بازی :
caution.gif
توجه: از این پس ، فایل های فشرده با حجمی بیش از ۱۰۰ مگابایت دارای ۵% ریکاوری هستند. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.

download.gif
دانلود به صورت پارت های ۱ گیگابایتی از سرورهای دانلود ها :
دانلود پارت ۱ : Direct Link
دانلود پارت ۲ : Direct Link

:دانلود: دانلود از سرور های رپیدشیر:

دانلود پارت ۱ : Rapidshare
دانلود پارت ۲ : Rapidshare

Mahdi Askari

مدير فنی
چه خشن

پلنگ خان خودت بازی کردی از این

من خودم به شخصه از این نوع بازی ها پیشنهاد نمی دم
بازی باید در عین اینکه فکر را باز می کنه و تمام مغز را به کار میگیره کاری کنه تا ذهن به آرامش برسه
اما این بازی ها برخلاف نظر من هست

ولی خوب بعضی دوستان می گفتن من در بخشم کم کار هستم و من فقط این بازی ها را میذارم و پیشنهاد نمی دم بازی کنید
بازی هایی که خودم پیشنهاد بدم یا در پست می نویسم و یا برای دوستان دعوت نامه ارسال می کنم
ممنون که وقت گذاشتید و این تاپیک رو خوندید:گل:

بالا