• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود بازی Scania Truck Driving Simulator Extended برای pc

Mahdi Askari

مدير فنی
– آخرین محصول استودیوی بازی سازی SCS Software که در واقع یک شبیه ساز کامل از رانندگی با کامیون های و تریلرهای اسکانیا می باشد . بازی دارای دو بخش متفات است . بخش اول به شما نکات آموزنده برای رانندگی در ترافیک های سنگین و عادی را آموزش می دهد که به Driving School معروف است و تمام حرکات لازم همچون پارک صحیح ، دنده عقب و سایر نکات آموزشی مربط به این کامیون ها را به صورت تست به شما آموزش می دهد . در بخش دوم ، شما می بایست با استفاده از نکاتی که از بخش اول یاد گرفته اید ، با سایر رقبا به مسابقه بپردازید که هیجانی ترین بخش این بازی می باشد ! در این بخش از شما انتظار می رود تا بدون کوچترین خطا ، مسیرهای تعیین شده را به سلامت پشت سربگذارید . اگر به دنبال تجربه ای متفاوت از کنترل بازی ماشین های سنگین هستید ، این بازی بسیار مناسب خواهد بود .
Scania-Truck-Driving.jpg
سیستم مورد نیاز بازی :
CPU: Core 2 Duo 2.4 GHz​
RAM: 1 GB RAM (2 GB RAM – Vista/7)s
Video Card: 1 GB (GeForce 450 GTS or better)s
Sound Card: DirectX9.0c-compatible sound card​
Hard Disc: 3 GB free disk space​
تصاویری از محیط بازی:
caution.gif
توجه: از این پس ، فایل های فشرده با حجمی بیش از ۱۰۰ مگابایت دارای ۵% ریکاوری هستند. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.
download.gif
دانلود در پارت های یک گیگابایتی از سرور های دانلود ها :
دانلود پارت ۱ : Direct Link

دانلود پارت ۲ : Direct Link

download.gif
دانلود در پارت های یک گیگابایتی از سرور های رپید شیر :
دانلود پارت ۱ : Rapidshare

دانلود پارت ۲ : Rapidshare

e_rafigh

New member
سلام این لینکهای دانلود بازی [h=2]Scania Truck Driving Simulator Extendedخراب اند لطفا لینک جدید معرفی نمایید

Mahdi Askari

مدير فنی
آخرین ویرایش:

Mahdi Askari

مدير فنی

نه بابا این چه حرفیه پیش میاد:گل:

فقط گفتم بگم که درستش کنین :خجالت2:

لینک ها تصحیح شدند:گل:
تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید لطفا:گل:

:دانلود: دانلود در پارت های یک گیگابایتی از سرور هستی دانلود:

پارت 1: دانلود
پارت 2: دانلود

پسورد فایل: www.hastidownload.com

آخرین ویرایش:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال

e_rafigh

New member
سلام
ممنون از گذاشتن مجدد نرم افزار
این نرم افزار یک سریال نامبر می خواد چی باید بزنیم؟
ممنون

Mahdi Askari

مدير فنی
ممنون ولی به این ایراد می گیره میگخ شاید اشتباه وارد می کنید چک کنید حروف رو و تشابه انهارو با حروف مشابه
سریال دیگه ای نداره؟
ممنون از توجه شما

دوست عزیز از فایلی که پیوست میکنم استفاده کنید
اگر به مشکل برخوردید :
1- ورژن بازی که استفاده میکنید
2- آیا آپدیت جدید شرکتش رو نصب کردید؟
موفق باشید:گل:

پیوست ها

• patch.rar
    5.8 مگایابت · بازدیدها: 7

e_rafigh

New member
دوست عزیز از فایلی که پیوست میکنم استفاده کنید
اگر به مشکل برخوردید :
1- ورژن بازی که استفاده میکنید
2- آیا آپدیت جدید شرکتش رو نصب کردید؟
موفق باشید:گل:
ورژنش رو اگه اشتباه نکرده باشم 1.1.0
اپدیت نکردم از سایت شرکت فقط نرم افزاری که شما گذاشتین رو نصب کردم

e_rafigh

New member
سلام
من اون pachرو هم اجرا کردم ولی بازم سریال رو قبول نمی کنه و فقط امکان بازی در demoوجود داره که اونم محدوده
راهی برای سریال ندارین شما ؟؟؟
ممنون از توجه و جوابهای سریعتون

Mahdi Askari

مدير فنی
سلام
من اون pachرو هم اجرا کردم ولی بازم سریال رو قبول نمی کنه و فقط امکان بازی در demoوجود داره که اونم محدوده
راهی برای سریال ندارین شما ؟؟؟
ممنون از توجه و جوابهای سریعتون

دوست عزیز ورژن شما نسخه skydrow هستش؟

Mahdi Askari

مدير فنی
فکر نمی کنم چطور باید تشخیص بدم؟

به احتمال زیاد لینک بازی که دادم نسخه skydrow هستش
و احتمالا در فایل فشرده یک پوشه با همین نام هستش که باید محتویاتش رو در محل نصب بازی کپی کنید و سپس همون کدی که به شما دادم با اون بازی زیجستر میشه:گل:

e_rafigh

New member
و احتمالا در فایل فشرده یک پوشه با همین نام هستش که باید محتویاتش رو در محل نصب بازی کپی کنید و سپس همون کدی که به شما دادم با اون بازی زیجستر میشه:گل:

ممنون چک می کنم خبر می دم

e_rafigh

New member

سلام
شرمنده دیر پاسخ دادم
داخل نرم افزارم نبود این فایلهبنظر شما چکار کنم این بازی رو؟رفتم بخرمش نبود ت چند تا مغازه.
اگه خریداریش کنم مشکلم حل میشه؟

بالا